Messestand på Videnskabsmødet Aalborg 2019

26-06-2019

It-forum har fået muligheden for at invitere 15 virksomheder som stand indehaver ved AAU og DRs Videnskabsmødet fra d. 11.-12. oktober 2019. Det er gratis at deltage og have en stand. Det eneste krav er, at man mødes om ny viden, gå på opdagelse, udveksle ideer og tænke sammen på nye måder for at forstå videnskabens betydning for det samfund vi lever i. Målgruppen er den almindelige borger og sekundært de mange formidlere, forskere, meningsdannere og interessenter.

Med Videnskabsmødet ønsker vi at skabe en årlig tilbagevendende national videnskabs-folkefest i Aalborg, der vil forankre sig som referencepunkt for borgere, professionelle, medier og beslutningstagere i Danmark. Det skal være åbent og gratis for publikum at deltage. Her kan borgere mødes om ny viden, gå på opdagelse, udveksle ideer og tænke sammen på nye måder for at forstå videnskabens betydning for det samfund vi lever i. Målgruppen er den almindelige borger og sekundært de mange formidlere, forskere, meningsdannere og interessenter. Vi ønsker at forankre forskningen i det folkelige og være med til at mindske kløften mellem befolkning og videnskab, ved at lade den almindelige dansker opleve videnskaben og teknologien på egen krop.

Venues:
Lige midt i Aalborg, smukt beliggende ud til fjorden og i minutters gåafstand fra hinanden, ligger de fem venues, som danner rammen for de mange oplevelser på Videnskabsmødet: Utzon Center, Musikkens Hus, Nordkraft, Aalborg Hovedbibliotek og AAU Create. Her vil et tusindtalligt publikum opleve en vilter mangfoldighed af videnskabsaktiviteter.

Program:
Vi er i fuld gang med at booke og arrangere et fedt, spændende og klogt program. Du kan opleve fantastiske formidlere, førende forskere, faglige debatter, keynote speakers, den nyeste viden om fremtidens teknologi, vilde eksperimenter og kendte værter og personligheder fra DR.

Se videoen fra Videnskabsmødet 2018 og læs mere på videnskabsmoedet.dk

Praktisk:

  • Det er gratis at få en stand på Videnskabsmødet. Standende er placeret i Nordkraft og på AAU Create.
  • Vi forventer, at standen er åben og bemandet i følgende tidsrum fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-15.
  • Standstørrelsen afhænger af hvor meget jeres udstyr fylder, derfor tilpasser vi standstørrelsen i dialog med jer. Strøm, borde og stole på standen er gratis, men skal bestilles.
  • Opstilling torsdag den 10. oktober kl. 16-19, alternativt fredag den 11. oktober kl. 8-10. Der er vagt i hele perioden fra torsdag aften til lørdag eftermiddag. Nedtagning af stand lørdag den 12. oktober kl. 15-18.
  • Forventet målgruppe fredag: ungdomsuddannelser, studerende, seniorer og lørdag: familier.

Skynd jer at kontakte Nanna Schultz Andersen tlf. 2854 8921 eller e-mail , hvis det har interesse, eller spørgsmål.

Læs den officielle invitation her.

Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK