Få rabat på stand til Computerworld Summit 2019

28-08-2019

Som medlem af it-forum kan vi nu tilbyde rabat på køb af stand til Computerworld Summit 2019 den 6. november.

It-forums medlemmer kan nu købe en stand til Computerworld Summit til kun 8.000 kr (Normalpris er 25.000 kr.). Det er først til mølle - der er kun én stand til salg til denne pris!

Computerworld Summit 2019 klæder dig som it-professionel på til at vælge den rigtige digitale vej for dig og din organisation.

For digitaliseringen er rykket ud af it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær. Derfor handler det først og fremmest om at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt. Det er det, som vi kalder de store ideer, som man skal beherske for at skabe succes.
På Computerworld Summit sætter vi derfor ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Og det sker i øjenhøjde gennem interaktive debatpaneler, case-præsentationer og keynotes.

På Computerworld Summit har vi fokus på de tre centrale områder i digitaliseringen:

  • CIO Talk: I CIO Talk vil to CIO’s debattere live på scenen. Hovedemnerne der tages udgangspunkt i er digitalisering, omstillingsparathed og sikkerhed.
  • IT Solution: Her får du et unikt indblik i en konkret case fra en virksomhed eller viden om og inspiration til nye teknologier og løsninger, som du kan implementere i dit daglige arbejde.
  • Workshop: I løbet af 60 minutter får du mulighed for at se, mærke og afprøve, hvordan man helt konkret og rent praktisk kommer i gang med et nyt teknologiområde. Kører sideløbende med programmet.

Læs mere om konferencen og se det fulde program her.

Hvis du er interesseret i at benytte dig af tilbuddet, så kontakt it-forums kommunikationschef Randi Vestergaard på randiv@itforum.dk - tlf.: 4129 2872.


Del denne nyhed


 

Du skal være logget ind for at deltage i debatten Klik her for at logge ind
 
E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK