It-forum søger dygtig projektassistent/studentermedhjælper med flair for grafisk design og digitalisering

21-11-2019

It-forum er en netværksforening med 470 medlemsvirksomheder i Midt- og Sydjylland. Foreningen har lokalafdelinger i Aarhus, Viborg, Silkeborg, Randers, Midt- og Vestjylland, Horsens-Hedensted, Trekantområdet og Sønderjylland, som alle serviceres af it-forums sekretariat i INCUBA Katrinebjerg.

Branchemæssigt spænder medlemskredsen bredt og tæller både små og store virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder. Fælles for vores medlemmer er, at de har en faglig interesse for it.

Vi søger nu en dygtig projektassistent/studentermedhjælper, der kan hjælpe os med grafiske opgaver som opsætning af hjemmeside, flyers, foldere, programmer, nyhedsmails, opslag til sociale medier mm. Derudover vil der også være andet forefaldende arbejde – såsom deltagelse ved nogle af vores mange events og generel forberedelse til arrangementerne.

Vi forestiller os, at du læser fag som f.eks. digital design, medie- eller informationsvidenskab. Du skal helst være på bachelorforløbet eller i starten af din kandidat, så vi kan have glæde af dig et stykke tid :-).

Dit arbejdssted bliver primært fra vores sekretariat i Aarhus, men det kan også forekomme, at vi har brug for, at du kan tage med til arrangementer i andre byer. Arbejdstiden er gennemsnitligt 10 timer ugentligt, som ikke altid er helt jævnt fordelt.

Det er afgørende, at du har et godt grafisk øje og kan bruge grafikprogrammer som Photoshop, InDesign og Illustrator. Derudover må du gerne trives bag et kamera - både når det gælder still- og videobilleder.

Vi forventer desuden, at du har let ved at sætte dig ind i it-systemer. Vi bruger bl.a. MailChimp, Wordpress og Ajour CMS – som vi selvfølgelig introducerer dig til.

Opgaverne er følgende:

  • Udarbejde grafikker / billedredigering
    • Opsætning af flyers m.m. i InDesign
  • Opsætning og udsendelse af nyhedsmails / direct mails i MailChimp / Ajourc CMS
  • Webredigering
  • Bistå ved netværksmøder (modtagelse af gæster, arrangere forplejning, oprydning)
  • Promovere arrangementer på diverse eventportaler
  • Promovere arrangementer m.m. på diverse sociale medier
  • Oprette arrangementer m.m. på www.itforum.dk
  • Diverse øvrige, forefaldende opgaver

Send gerne en kortfattet ansøgning med dit CV til randiv@itforum.dk og annemette@itforum.dk senest torsdag den 9. januar. Ansættelse hurtigst muligt.

Kontakt evt. vores nuværende studentermedhjælper, Emma Balle Rohde (ebr@itforum.dk), hvis du har spørgsmål til jobbet.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK