The Future of Work Masterclass - Silicon Valley : : 1000 kr. i rabat til medlemmer af it-forum

26-02-2020

The Future of Work Masterclass - Silicon Valley : : 1000 kr. i rabat til medlemmer af it-forum

Innovation Centre Denmark afholder en fem-dages 'Future of Work' Masterclass i Silicon Valley den 27. april - 1. maj 2020, hvor vi dykker ned i de vigtigste agendaer, som virksomheder skal tage højde for i deres forberedelse til fremtiden.

Som deltager i masterclass'en får du gennem ugen inspiration fra amerikanske frontrunnere og får indblik i, hvordan teknologiske trends kommer til at påvirke fremtidens arbejde og arbejdsstyrke ift. læring, uddannelse og nødvendige færdigheder.

Vi vil samtidig undersøge, hvad det betyder for fremtidens lederskab og hvilke etiske spørgsmål, vi må stille os selv i den forbindelse.

Det koster kr. 20.000,- ekskl. VAT at deltage - medlemmer af it-forum opnår kr. 1000 i rabat, og deltager til kr. 19.000 ekskl. VAT. Rejse, hotel og måltider er ikke inkluderet.

Temaer i Masterclassen:

Trends and emerging tech
Hvordan vil nye teknologier som AI, Robotics, Automation, VR, AR og Big Data påvirke fremtidens arbejde?

The augmented employee
Hvordan kan virksomheder upskille deres medarbejdere, udvikle deres kompetencer og finde de tools og metoder, der er nødvendige for at forberede sig til fremtidens arbejdsmarked?

Lifelong learning
Hvordan skal organisationer, ledere og medarbejdere omfavne livslang læring og hvordan kommer nye former for uddannelse potentielt til at påvirke ansættelsesprocesser og medarbejderudvikling?

The future of leadership
Hvordan skal fremtidens ledere organisere sig, og hvordan ser governance ud i fremtiden, når teknologier måske vil komme til at spille en ligeså stor rolle som de ansatte?

Future ethical questions
Med et arbejdsmarked i forandring, en ændring af organisationen, ledere og ansatte, hvilke etiske spørgsmål, står vi så over for?

Læs mere om masterclass'en på siliconvalley.um.dk/events/the-future-of-work.


Hvis du er interesseret i at deltage, så skriv en mail til os på info@itforum.dk.


I denne folder kan du se et program-overblik som repræsenterer det udgangspunkt, der p.t. er gældende for Future of Work Masterclassen, men selve programmet vil blive tilrettelagt med input fra deltagerne og er altså dermed ikke sat.

Målgruppe
Future of Work af relevant for ledere inden for offentlige samt ledere indenfor HR, digital strategi eller administration.

Del denne nyhed


E-mail
KodeordWick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK