Hvad siger medlemmerne?

It-forums stærkeste aktiv er - selvsagt - vores medlemmer. Uden medlemmer - intet it-forum. Vi anstrenger os hele tiden for at skabe de bedste tilbud til vores medlemmer. Herunder kan du se, hvad nogle af vores medlemmer siger om os.

Serina Klejstrup - Headhunter & Konsulentmægler, ELECTI ApS

"Jeg har netop været til (endnu) et godt it-forum møde og er simpelthen nødt til at anbefale det til alle jer i jyske virksomheder og organisationer mellem Viborg og Sønderborg! Både til it-selskaber, men også til jer, der sidder i en it-afdeling indenfor andre brancher.
It-forum giver dig spændende kurser, møder og inspirerende netværk. Jeg vil personligt give dem den bedste anbefaling!"

Læs mere om ELECTI og Serina her.

Hanne Wick, selvstændig kommunikationsrådgiver om kommunikation og markedsføring på nettet

"It-forum hjælper mig med at holde mig opdateret omkring IT ved at give mig jævnlige updates, hvor man hører lidt om alt det nye, og seminarer, hvor man går dybden med de enkelte emner. Samtidig får jeg udvidet mit netværk af dygtige samarbejdspartnere – og får kontakt til potentielle kunder, som har brug for professionel rådgivning".

Læs mere om Hanne og Wick Kommunikation her.

Rita Westergaard, direktør, ID-advice ApS

"At deltage i it-forums arrangementer giver virksomheden åbenlyse fordele. Vores it-faglige netværk udvides for hvert arrangement, vi deltager i, men vi bruger også arrangementerne bevidst i efteruddannelse og vidensopdatering. Arrangementerne holder også mig som leder opdateret om generelle tendenser på it-feltet - af både teknisk og politisk karakter. Og så er det altid interessant at se, hvad kollgerne i nærområdet har gang i."

Læs mere om Rita og ID-advice her.
E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK