Sådan anvender danske virksomheder sociale og mobile medier
18-04-2012
Tidspunkt
18. april 2012 - kl.15:00

Sluttidspunkt
18. april 2012, kl. 17:00
Sted
Det lille auditorium
INCUBA Science Park
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Arrangør
it-forum midtjylland
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
17. april 2012 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum midtjylland:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Socialsemantic.eu er snart klar med en undersøgelse af virksomheders anvendelse af sociale medier. Hør Ole Bach Andersens fortolkning.

Socialsemantic.eu er ved at færdiggøre den årlige undersøgelse af danske virksomheder og organisationers anvendelse af sociale medier. I år var undersøgelsen også udvidet til mobile løsninger og cloud-computing. Ole Bach Andersen fra Newsperience, som igen i år er partner med socialsemantic.eu, vil fremlægge resultaterne, sammenligne med sidste år og tolke på resultaterne.

I år er datamaterialet større og dækker blandt andet også mobil og cloud-computing, ligesom der skelnes mellem private virksomheder og offentlige organisationer. Den danske undersøgelse er vigtig, da vi ofte bliver bombarderet med udenlandske tal, som ikke altid kan overføres til danske forhold.

Om Factbook 2012
Resultaterne af undersøgelsen samles i "Social Media Factbook 2012", som i april bliver tiltængelig for downloading. I år fokuseres der på afdækning af dansk erhvervslivs brug af web 2.0- teknologier med fokus på Sociale medier, Mobile (og APPS) og Cloud.

Det belyses også, hvor i organisationen (både internt og eksternt) de nye værktøjer og dynamikker skaber mest værdi, og hvilke ressourcer der investeres. De seks forretningsområder, som bliver afdækket er: PR & Kommunikation, Salg & Marketing (inkl. web), Service & Support, Innovation (R&D, Produkt- & Procesudvikling), HR & Personaleudvikling, Organisation & Ledelse.

Del dette indlæg
Tags:

Personprofil

Ole Bach Andersen
Direktør
Newsperience

 
Program
15.00-16.30
Ole Bach Andersen
Oplæg: "Sådan anvender danske virksomheder sociale og mobile medier"
16.30-17.00 Networking med forfriskninger

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK