Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
SIG-SALE
21-08-2012
Tidspunkt
21. august 2012 - kl.09:00

Sluttidspunkt
13:00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Arrangør
it-forum midtjylland og UCONNECT ApS
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
17. august 2012 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum midtjylland:kr. 6.900,00
Øvrige:kr. 8.900,00


Mangler du sparring og inspiration i dit daglige arbejde med salg og marketing? Så er it-forum midtjyllands SIG SALE-netværk måske noget for dig. Formålet med gruppen er at skabe udvikling, der optimerer og styrker deltagernes B2B-salgs- og markedsføringsaktiviteter. 12 virksomheder er indtil videre tilmeldt netværket, og du har stadig mulighed for at være med.

Opstartmøde i den 21. august.

Opstartsmødet den 21. august er uforpligtende, og du er velkommen til at deltage og finde ud af om gruppen er noget for dig.

En "special interest group" med fokus på salg har med stor succes forløbet sidste år. Deltagerne lærte en masse om salg men fandt også unik sparring blandt hinanden. Nu sparker vi en ny runde i gang, hvor du får chancen for at være med.

Formålet med gruppen er:

  • At optimere og styrke deltagernes B2B-salgs- og markedsføringsaktiviteter på nære såvel som fjerne markeder.
  • At videndele de mange erfaringer, der samlet set findes blandt deltagerne i gruppen og på den måde aktualisere den enkelte virksomheds salgsindsats.
Målgruppe
Gruppen henvender sig til dig, der har ansvaret for salg, forretningsudvikling m.v. i komplementære teknologivirksomheder, der arbejder med udvikling og afsætning af software- eller hardwareløsninger.

Indhold
  • Du vil både få input fra eksterne oplægsholdere og der vil være interne aktiviteter som f.eks. at udarbejde en markedsanalyse.
  • Du får specifikke salgsværktøjer med hjem inden for f.eks. salgsstrategi, kontrakter, CRM, kundeemnegenerering, salgsforecast, markedsoplysninger, sælgerstyring, m.v.
  • Du får mulighed for få direkte sparring med de øvrige deltagere på aktuelle udfordringer.
For at opnå den optimale synergieffekt i netværket bør alle deltagerne være indforstået med, at netværkssamarbejdet foregår efter give and get-princippet.

Møder
Vi planlægger at afholde 7 netværksmøder henover de næste 12 måned. Første møde er den 21. juni kl. 9.00-13.00 i INCUBA Science Park i Aarhus. Herefter afholdes møderne på skift hos medlemmerne.

Pris
Prisen for at deltage i SIG SALE-netværket er 6900 kr. + moms for medlemmer af it-forum midtjylland og 8900 kr. + moms for ikke-medlemmer. Beløbet dækker 7 netværksmøder henover de næste 12 måneder.

Facilitator
Møderne faciliteres af Jens Uggerhøj, indehaver af virksomheden UCONNECT ApS med speciale i salgsoptimering, international salg, forretningsudvikling, go-to-market strategi, markedsanalyser og kundearrangementer samt facilitering af netværk og advisory boards. Læs mere om UCONNECT ApS

Yderligere information
Har du uddybende spørgsmål om gruppen, så kontakt Jens Uggerhøj, 40 95 11 10 eller
jens@uconnect.dk

Dun finder en printervenlig version her

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK