Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Netværksgruppe med fokus på B2B online markedsføring og salg
11-02-2016
Tidspunkt
11. februar 2016 - kl.09:00

Sluttidspunkt
14:00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Lokale 5 i mødecentret
Arrangør
it-forum og SoAlive.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
28. januar 2016 - kl. 14:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:kr. 7.995,00
Øvrige:kr. 12.495,00


Denne netværksgruppe er for dig, der ønsker at blive udfordret og udviklet, og som sidder med virksomhedens online marketing-opgaver i hverdagen. Sparringen er bygget op omkring gruppens medlemmer og virksomheder, så ny viden bliver direkte anvendelig og kan implementeres mellem møderne.

Første møderække i netværksgruppen blev overstået med stor tilfredshed blandt deltagerne. Nu starter vi op igen torsdag den 11. februar 2016.

Arbejder du med online markedsføring og salg overfor B2B-kunder? it-forums netværksgruppe giver ny viden, inspiration og konkret sparring.

Her kan du høre om netværksgruppen fra en deltager fra første møderække, Lars Detlefsen - Product Marketing Manager hos Systematic:


Dit udbytte

I netværksgruppen om B2B online markedsføring og salg har vi fokus på de udfordringer og muligheder, der har at gøre med de virksomheder, der deltager i gruppen. Selvom vi også henter inspiration udefra, så er det gruppens egne virksomheder, der er omdrejningspunktet i alt, vi vender og diskuterer. På vores fire møder á fem timer, blander vi det strategiske med det lavpraktiske, så konkrete tiltag kan igangsættes fra gang til gang og med en rød strategisk tråd for øje.

Netværksgruppen har allerede kørt én sæson, og evalueringen af første runde er udelukkende positiv. Nogle af gruppens deltagere har endda betegnet den som den bedste, de har været med i. Blandt de vigtigste argumenter er sparringen med ligesindede, relevante emner og et godt fagligt niveau - altsammen faciliteret af Steen Olsen fra SoSlive.dk, der har en stærk faglig ballast. Gruppen er sammensat ud fra, at alle deltagere befinder sig på B2B-markeder indenfor IT-branchen såvel nationalt som internationalt. Det har givet høj gensidig forståelse for emnerne, vi drøfter, stærkt engagement og god mulighed for at bidrage med væsentlige input.

Fleksibelt forløb

Vi mødes fire halve dage og aftaler mødeintervallerne fra gang til gang. Møderne lægges med et interval, der gør det muligt for alle at få taget hul på konkrete initiativer imellem møderne, samtidig med vi sikrer fremdrift fra gang til gang. Frem for foruddefinerede emner finder vi de emner, der udfordrer gruppens medlemmer mest, eller hvor der indentificeres størst potentiale - og går i dybden med dem. Den tilgang giver mest værdi for deltagerne, og erfaringerne viser, at defleste virksomheder emere eller mindre har de samme udfordringer, omend på forskellig facon. Med andre ord får du en række guldkorn med hjem fra hvert møde. Deltagelse i gruppen er personlig, så vi sikrer din faglige udvikling og et sammenhængende flow i eksekveringen af nye tiltag i din virksomhed.

Fortrolighed

En mindre gruppe som denn på 10-12 deltagere skaber en optimal ramme for dialog og sparring på konkrete udfordringer og problemstillinger. Fortrolighed er afgørende for, at gruppens medlemmer kan bruge hinanden optimalt.

Kompetent facilitator

Den faste drivkraft er Steen Olsen, SoAlive.dk, der har arbejdet professionelt med Internettet siden 2005.
Steen er særdeles erfaren og har startet og drevet flere egne virksomheder og koncepter, har holdt talrige kurser og workshops og har hjulpet mere end 200 virksomheder, rækkende fra startups til globale brands.

Fakta og tilmelding

Prisen for fire møder inklusiv materiale og forplejning er på kr. 7.995,- for medlemmer af it-forum og 12.495,- for ikke-medlemmer (priser er ekskl. moms).

Har du spørgsmål er du velkommen til at kotakte facilitator Steen Olsen, SoAlive.dk, på tlf. 20908257 / so@soalive.dk eller du kan tilmelde dig til netværksgruppen ved at kontakte Lasse Mikkelsen, it-forum, på tlf. 25326769 / lasse@itforum.dk

NB: Ved afbud senest 14 dage før første mødegang i netværksgruppen refunderes den fulde pris minus et administrationsgebyr på 30 %. Ved afbud senere end 14 dage før første mødegang betales fuld pris.


Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK