Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Leads og online marketing for B2B virksomheder i it-branchen
16-11-2016
Tidspunkt
16. november 2017 - kl.09:00

Sluttidspunkt
14:00
Sted
Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J
Mødelokale A2.19
Arrangør
it-forum og soalive.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
2. november 2016 - kl. 16:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:kr. 7.995,00
Øvrige:kr. 12.995,00


Skab et stærkere brand og få bedre leads ved at forbedre jeres online marketingindsats. Denne gruppe består af it-virksomheder på nationale og internationale B2B-markeder, som ønsker direkte, anvendelig sparring og viden omkring online marketing – både på et strategisk og et lavpraktisk niveau. 92% faglig tilfredshed er afsættet for tredje runde.

92% faglig tilfredshed. 96% tilfredshed med facilitator. 100 NPS (Maksimal Net Promoter Score).
- Survey for 2. møderække, 1.halvår 2016.B2B online markedsføring og salg er en netværksgruppe for dig, der ønsker sparring, udfordring og udvikling på de konkrete problemstillinger i forhold til online marketing, som du sidder inde med til daglig. Sparringen er bygget op omkring gruppens medlemmer og virksomheder, så ny viden bliver direkte anvendelig og kan implementeres mellem møderne.

Sparringen med ligesindede kolleger, der sidder inde med nogle af de samme opgaver som dig selv, er hvad der giver netværksgruppen værdi. Formålet med gruppen er at skabe et miljø, hvor vidensdeling, erfaringsudveksling og diskussion af konkrete udfordringer kan anvendes til at optimere de deltagende virksomheders strategier i forhold til B2B online markedsføring og salg.

Netværksgruppen er tiltænkt medarbejdere, der er ansvarlige for deres virksomheds online marketing-opgaver. Det er en vigtig forudsætning for gruppens medlemmer, at de er parate til at dele ud af deres viden og erfaringer, eftersom dette danner grundlaget for gruppens fælles udvikling. Deltagelse i gruppen er personlig, så vi sikrer din faglige udvikling og et sammenhængende flow i eksekveringen af nye tiltag i din virksomhed.

Udbytte

Det faglige udbytte ved deltagelse i B2B online markedsføring og salg består først og fremmest i sparringen fra gruppens øvrige medlemmer på de konkrete problemstillinger, som du sidder med i dit daglige arbejde. Den tilgang giver mest værdi for deltagerne, og erfaringerne viser, at de fleste virksomheder mere eller mindre har de samme udfordringer, omend på forskellig facon.
Med andre ord får du en række guldkorn med hjem fra hvert møde, som du direkte vil kunne implementere i dit daglige arbejde og anvende til at løse nogle af de udfordringer, som du måske tidligere har haft svært ved at finde løsninger på.

Alt i alt giver deltagelse i netværksgruppen dig et stærkere fagligt fundament at bygge din virksomheds online marketing-strategier på. Samtidig får du et netværk af kolleger, der sidder inde med mange af de samme opgaver som dig selv og derfor kan være værdifulde sparringspartnere fremadrettet.

Facilitator

Netværksgruppens faste drivkraft er Steen Olsen fra SoAlive.dk, der har arbejdet professionelt med forretningsudvikling, brand development og online marketing siden 2005. Steen har en stærk faglig ballast og har startet og drevet flere egne virksomheder og koncepter, har holdt talrige kurser og workshops og har hjulpet mere end 200 virksomheder – rækkende fra start-ups til globale brands.

Fakta og tilmelding

Et medlemskab af netværksgruppen koster årligt 7.995,- kr. ekskl. moms for ansatte i it-forums medlemsvirksomheder og betales af virksomheden.

Hvis virksomheden ikke er medlem af it-forum, er prisen kr. 12.995,- kr. ekskl. moms.

Beløbet dækker 4 halvdagsmøder af 5 timers varighed. Netværksgruppen består af faste deltagere fra 7-12 IT-virksomheder.

Mødegangene aftales indbyrdes mellem gruppens deltagere og faciltatorer.
Medlemskabet i gruppen er personligt.

Du tilmelder dig netværksgruppen ved at sende en mail til Lasse Mikkelsen på lasse@itforum.dk.

NB: Ved afbud senest 14 dage før første mødegang i netværksgruppen refunderes den fulde pris minus et administrationsgebyr på 30 %. Ved afbud senere end 14 dage før første mødegang betales fuld pris.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK