It og Performance
30-10-2017
Tidspunkt
30. oktober 2017 - kl.08:00

Sluttidspunkt
11:00
Sted
Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Arrangør
IT-netværk Kolding, Business Kolding og it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
29. oktober 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Øger it din virksomheds performance? Hvornår skal der investeres i it-systemer i små og mellemstore virksomheder– er det vejen frem, eller er det en klods om benet?

Du har sikkert hørt mange historier om mislykkede it-implementeringer. Man hører knap så meget om de vellykkede implementeringer, men de findes også i rigt tal. Store virksomheder er dybt afhængige af it-systemer til at understøtte virksomhedens processer. Kan små og mellemstore virksomheder opnå de samme fordele med it?

Indlægsholder: Jacob Schlichter, Studie adjunkt, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, SDU.

Jakob Schlichter fra SDU har undersøgt hundredvis af SMV’ers erfarede fordele og ulemper ved implementering af ERP-systemer.

Kom og hør hans analyse af, hvordan indføring af it i form af ERP-systemer påvirker virksomheden på godt og ondt og hvilke forudsætninger, der skal være til stede for at lykkes. Der bliver i denne forbindelse kigget på forskellene imellem store virksomheder og små og mellemstore virksomheder samt de muligheder systemerne giver virksomhederne.
Få et indblik i, hvordan forskellige interne og eksterne faktorer kan få indflydelse på dit afkast af din it-investering.

Virksomhedscase v. Klingspor.
Klingspor A/S satte sig et ambitiøst mål: ”Vi skal øge omsætningen til det dobbelte uden at ansætte mere personale.”

Indlægsholder: Frank T. Johnsen, CEO, Virksomhedscase v. Klingspor.

Få en præsentation af virksomheden Klingspor A/S, og hør hvordan det er gået med målsætningen og hvilken rolle virksomhedens IT investeringer har haft i processen. Hør om hvordan Klingspor har digitaliseret og automatiseret manuelle processer, og hvordan IT spiller en rolle i forhold til samspillet mellem Klingspor og deres leverandører og kunder. Hvilke tanker har Klingspor f.eks. gjort sig i forhold til en større grad af automatisering i samarbejdet med kunderne, og samtidig kunne bevare den nære og rådgivende relation overfor kunderne?

Arrangementet er en del af Industriens Uge.


Del dette indlæg
Personprofiler

Jacob Schlichter
Studie Adjunkt
Syddansk Universitet

 

Frank Johnsen
CEO
Klingspor

 
Program
ERP Systemer
Jacob Schlichter
ERP Systemer
IT-investeringer
Frank Johnsen
IT-investeringer
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK