Kvalitetsledelse og Industri 4.0
03-11-2017
Tidspunkt
3. november 2017 - kl.08:00

Sluttidspunkt
11:00
Sted
Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Arrangør
IT-netværk Kolding, Business Kolding, it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
2. november 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Den fjerde industrielle revolution kræver hurtig og agil udvikling af nye produkter og en høj grad af automatiserede processer på tværs af hele værdikæden. Hvilke udfordringer skaber dette for kvalitetsledelsen af virksomhederne?

Er den klassiske kvalitetsorganisation i virksomheden i stand til at håndtere de nye krav om hurtig og proaktiv kvalitetssikring? Hvordan sikres proces- og produktkvalitet både i egen virksomhed og hos underleverandørerne? Bør der ændres på kvalitetsledelsens indflydelse på virksomhedens drift? Hvilke ressourceprofiler vil blive efterspurgt i kvalitetsledelsen i et Industri 4.0 scenarie? Hvordan påvirkes virksomhedens risikoledelse?
Få et bud på disse problemstillinger og mange flere fra vore indlægsholdere.

Du kan møde og høre om:

Anita Larsen, CEO hos IPW systems
IPW Systems er en fremtrædende dansk leverandør af kvalitetsstyringssystemer.
Kom og hør nogle praktiske eksempler på, hvordan kvalitetsledelse kan anvendes som et centralt strategisk værktøj i udviklingen af virksomheden. Få et bud på, hvordan et Industri 4.0 scenarie ændrer kravene til kvalitetsmedarbejderens kompetencer.

Sonny Gajhede, Corporate Quality Manager hos Fiberline Composites
Fiberline Composites A/S er en af verdens førende producenter af glas- og kulfiberprofiler.
Hør hvordan Fiberline arbejder med proaktiv kvalitetssikring ved at styrke kvaliteten i produkt- og procesudviklingsprocesserne. Få et indblik i hvordan der arbejdes med de øgede krav til sikkerhed og dokumentation som er et grundvilkår i en moderne kvalitetsorganisation. Få Sonny Gajhedes bud på kvalitetsorganisationens væsentligste udfordringer.

Peter Worck Nielsen, External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification hos Bureau Veritas Certification
Bureau Veritas er én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering.
Hør Peter Worck Nielsens bud på, hvordan vil Industri 4.0 påvirke de fremtidige krav til ISO og øvrige certificeringsstandarder. Hvordan påvirkes eksempelvis risikostyring i et ISO9001 scenarie. Hvordan bør der arbejdes med IT- og Informationssikkerheden (ISO27001). Hvordan bindes arbejdet med disse standarder sammen og kombineres med de specifikke branchemæssige krav?

Arrangementet er en del af Industriens Uge.


Del dette indlæg 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK