Infomøde - Netværksgruppe for Solution Architects
22-11-2017
Tidspunkt
22. november 2017 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl. 16:00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N.
Lokale 5+6 i mødecentret
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
21. november 2017 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Infomøde:Gratis


Deltagelse i it-forums nye netværksgruppe for "Solution Architects i en DevOps verden" giver dig mulighed for at diskutere fremtidens DevOps-løsninger i din virksomhed med topkompetente sparringspartnere.

Netværksgruppens formål er at forene it-ledere, systemarkitekter, og softwarearkitekter, som dagligt arbejder mellem virksomhedsledelse og IT i dialog med softwareudviklere, eksterne kunder, forretningspartnere, osv.

Netværksgruppens rammer giver mulighed for at diskutere løsninger til deltagernes daglige problemstillinger - relateret til relationen mellem strategien i deltagernes virksomheder og moderne/agil softwareudvikling og drift.

Hovedtemaerne er udvikling og idriftsættelse (DevOps) samt teknisk gæld. Deltagerne kan se frem til gode og spændende diskussioner i krydsfeltet mellem det forretningsorienterede og det tekniske område.

Infomøde

På infomødet vil du få yderligere indføring i netværksgruppens formål og faglige indhold. Du får mulighed for at afstemme forventninger til gruppen med de øvrige deltagere og desuden have indflydelse på gruppens forløb.

Infomødet den 22. november er gratis.

Målgruppe

Software arkitekter/Solution Architects som i deres daglige arbejde er ansvarlige for understøttelse af strategien igennem en nøje planlægning af løsninger og udviklingen af software, og som har tætte relationer til udviklere, forretningsfolk, kunder, testere, m.fl., og som enten allerede håndterer arkitekturer i en DevOps kontekst eller står på tærsklen til at skulle gøre det.

Facilitatorer

Andrea Carugati er professor i Information Systemer og Innovation v. Aarhus School of Business and Social Sciences (Aarhus Universitet). Andrea Carugati er ingeniør fra Chalmers University of Technology og har en PhD i Information Systemer fra DTU. Andrea har undervist i it-ledelse for praktikere i mere end 10 år, herunder enterprise architecture og it-strategi ved Master i IT v. AU. Andreas seneste forskning handler om it-projekter for digital transformation og implementering af digital strategi.

Henrik Bærbak Christensen er lektor på datalogisk institut ved Aarhus Universitet, men lad jer ikke narre: han elsker stadig at designe og kode. Henrik har de sidste 20 år forsket og undervist i, hvordan software og arkitektur gøres pålideligt og fleksibelt i samarbejde med en række danske it-virksomheder. Henrik har de sidste syv år specielt haft fokus på high available microservice arkitekturer, virtualisering og containerteknologi, kontinuert test og deployment. Endvidere har Henrik de seneste år stået for drift og monitorering af dataopsamlingsarkitekturen i et større forskningsprojekt omkring energiforbrug.

Fleksibelt forløb

Netværksgruppen mødes i 4 omgange af 4 timers varighed, hvor der vil blive gennemgået konkrete eksempler og udvekslet erfaringer, der kan sikre gruppens kollektive udbytte. Møderne lægges med et interval, der gør det muligt for alle at få taget hul på konkrete initiativer imellem møderne, samtidig med at der sikres fremdrift fra gang til gang.

Første mødegang

Første mødedato er d. 30/1 2018 kl. 13.00 – 17.00. Efterfølgende mødedatoer aftales på første møde. Mødegangene aftales indbyrdes mellem gruppens deltagere og faciltatorer.

Fortrolighed

Deltagelse i gruppen er personlig, så vi sikrer din faglige udvikling og et sammenhængende flow i eksekveringen af nye tiltag i din virksomhed. En mindre gruppe som denne skaber en optimal ramme for dialog og sparring på konkrete udfordringer og problemstillinger. Fortrolighed er afgørende for, at gruppens medlemmer kan bruge hinanden optimalt.

Fakta og tilmelding

Et medlemskab af netværksgruppen koster årligt 6.995,- kr. ekskl. moms for ansatte i it-forums medlemsvirksomheder, og betales af virksomheden.
Hvis virksomheden ikke er medlem af it-forum, er prisen kr. 12.995,- kr. ekskl. moms.
Infomødet er gratis.

Netværksgruppen vil bestå af 10-15 deltagere.

Medlemskabet i gruppen er personligt.

Tilmelding sker gennem it-forums netværkskonsulent, Lasse Mikkelsen, lasse@itforum.dk / 25 32 67 69

NB: Ved afbud senest 14 dage før første mødegang i netværksgruppen refunderes den fulde pris minus et administrationsgebyr på 30 %. Ved afbud senere end 14 dage før første mødegang betales fuld pris. 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK