Industri 4.0: Møde 1 - Parathed, potentialer og udbytte
25-01-2018
Tidspunkt
25. januar 2018 - kl.08:30

Sluttidspunkt
kl. 13.00
Sted
Restaurant Skovbakken i Aalborg Zoo.
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
Indgang fra Faunavej.
Arrangør
BrainsBusiness
AAU Smart Production
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
22. januar 2018 - kl. 23:59
Pris (ex. moms)
Medlem af BrainsBusiness, it-forum eller MADE:Gratis
Øvrige:kr. 500,00


BrainsBusiness afholder i starten af 2018 i samarbejde med AAU Smart Production tre temamøder med fokus på Industri 4.0.

Er du produktionsvirksomhed, som står over for en snarlig digitalisering? Eller IT-virksomhed med produkter og teknologier, som kan anvendes til værdiskabende digitalisering af små og mellemstore produktionsvirksomheder? Så kom med på vores temarække om Industri 4.0, hvor vi i samarbejde med AAU Smart Production sætter fokus på, hvordan vellykket digitalisering kan fremtidssikre de danske produktionsvirksomheder.

På dette første møde sætter vi bl.a. fokus på følgende spørgsmål:

- Hvordan ved du som produktionsvirksomhed, om din virksomhed er parat til digitalisering - og hvilke teknologier du bør investere i?
- Hvordan kan du udnytte digitaliseringen til at forbedre virksomhedens konkurrenceevne?
- Hvordan kan du som IT-virksomhed hjælpe produktionsvirksomhederne gennem en vellykket digitalisering af processer og produkter?

Gennem en række oplæg fra AAU-forskere og konkrete cases fra danske virksomheder belyses, hvordan man som produktionsvirksomhed kommer godt i gang med digitalisering, såvel strategisk og i praksis.

Vi belyser potentialerne for små og mellemstore virksomheder og præsenterer konkrete cases, hvor virksomheder har gennemført digitalisering i forskellige afdelinger af virksomheden med stor succes.

Vi giver desuden eksempler på, hvordan IT-virksomheder har vundet nye markedssegmenter ved at tilpasse eller udvikle produkter og teknologier målrettet digitalisering af virksomheder og processer.

Målgruppen for dette arrangement er produktionschefer, PTA og ingeniører samt repræsentanter for IT-virksomheder, som leverer Industri 4.0-teknologier.


Se programmet for dagen og tilmeld dig via BranisBusiness' hjemmeside.


 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK