Generalforsamling 2018 og oplæg ved Peter Landrock
22-03-2018
Tidspunkt
22. marts 2018 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl. 17.00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
21. marts 2018 - kl. 10:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling torsdag den 22. marts i INCUBA, Katrinebjerg i Aarhus. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme.

Efter generalforsamlingen kan du høre et fængende oplæg ved modtageren af it-prisen 2017, Peter Landrock. Peter er stifter af Cryptomathic, en af verdens førende virksomheder indenfor kryptologi, stiftet i 1986 i Aarhus og vil fortælle historien om Cryptomathic.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Brian Busk eller direktør Bo Sejer Frandsen for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter.
Hent fuldmagtserklæring her.

Oplæg ved Peter Landrock, Cryptomathic
Peter Landrock vil fortælle historien om stiftelsen af Cryptomathic, en global leverandør af sikre server-løsninger på tværs af industrielle sektorer. Cryptomathic startede tilbage i 1986 med to studerende og har siden udviklet sig til et familieejet SW firma med 40 udviklere og afdelinger i Aarhus, Cambridge, München og Silicon Valley. Peter vil fortælle om sine produkter og forretningsmodel samt den matematik, der ligger bag.
Peter Landrock vandt desuden it-forums it-pris i 2017.

Del dette indlæg
Personprofil

Peter Landrock
Cryptomathic A/S

 
Program
16:30
Peter Landrock
Oplæg om stiftelsen af Cryptomathic


it-forum logo 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK