Modern Marketing Circus 2018
26-01-2018
Tidspunkt
26. januar 2018 - kl.08:15

Sluttidspunkt
kl. 16:30
Sted
Aalborg Kongres og Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Arrangør
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
25. januar 2018 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Dagsbillet:kr. 975,00
Dagsbillet + Afterparty:kr. 1.475,00


Vi omdanner scenen til en manege, hvor du kan opleve fængende ordjonglører, mageløse tryllekunstnere, der planter budskaber i vores underbevidsthed, og tapre løvetæmmere, der holder algoritmerne i skak. Vi jonglerer rundt med data og marketing som aldrig før.

Sammen skal vi på en eklektisk rejse gennem Modern Marketings dynamikker i fortryllende omgivelser hos Aalborg Kongres og Kultur Center.

Vi har en masse spændende profiler på programmet - blandt andre keynote speaker Peter Fisk, som er en af verdens førende business ledere inden for innovation, forbrugere og markedsføring, samt forfatter til en række bestsellere.

Når dagen er omme, slår klokken afterparty og Aalborg Kongres og Kultur Center dækker op til en helt særlig oplevelse i de vildeste rammer, hvor der er alletiders muligheder for at netværke.

Kort sagt bliver det vedkommende, overraskende og helt aldeles fantastisk!

Blandt dagens talere kan du opleve:

Peter Fisk
Robert Craven
Knud Romer
Henrik Svanekiær
Jesper Kunde
samt konferencier Michèle Bellaiche.

Særtilbud til medlemmer af BrainsBusiness og it-forum

Som medlem af BrainsBusiness eller it-forum kan du få en rabatkode til en værdi af 200 kr., som kan bruges ved tilmelding. Henvend dig til Berit Brendborg på bbb@brainsbusiness.dk for at modtage koden.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK