Gør din it-virksomhed attraktiv for investorerne
25-04-2018
Tidspunkt
25. april 2018 - kl.16:00

Sluttidspunkt
kl. 19.00
Sted
PwC
Jens Chr. Skous Vej 1
8000 Aarhus
Arrangør
it-forum, PwC, IT Minds
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 87 34 56 58  
Tilmeldingsfrist:
25. april 2018 - kl. 15:50
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


Hvad skal der til for at tiltrække en investor til din virksomhed? Få konkrete redskaber på dette gå hjem møde for it-branchen.

Tilmeld dig dette arrangement og hør bl.a. Henrik Berring Rasmussen, PwC, fortælle om de overvejelser, man som it-virksomhed bør gøre, hvis man søger efter en investor, og i hvilke situationer, det er en fordel at få en investor med ombord.

Du kan også møde Morten Astrup Christensen, co-founder af IT Minds, der fortæller om salget af sin startup-virksomhed, IT Minds, til EG-koncernen. Morten etablerede sammen med en studiekammeret IT Minds i 2010, og virksomheden gik på få år fra at være en startup-virksomhed til at være en virksomhed med over 160 medarbejdere og over 400 kunder. I dag investerer Morten i andre it-virksomheder, og på mødet vil du også høre om, hvad han lægger vægt på, når han overvejer at investere.

Endelig kan du møde Morten Høj Schibsbye, skatteekspert fra PwC, der deler ud af den store erfaring, han har med at yde skatterådgivning i forbindelse med etableringen af den rette virksomhedsstruktur. Al erfaring viser, at den rette virksomhedsstruktur kan være afgørende, hvis du overvejer at sælge din virksomhed eller indgå i samarbejde med en investor.

Målgruppe
Målgruppen for arrangementet er CEO, CFO, CIO, direktionsmedlemmer, bestyrelsesmedlemmer og ejerledere i it-branchen. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK