Få rabat på CEBIT 2018
11-06-2018
Tidspunkt
11. juni 2018 - kl.09:00

Sluttidspunkt
15. juni kl.17
Sted
Hermesallee
30521 Hannover
Arrangør
CEBIT
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
10. juni 2018 - kl. 10:00


Europas største festival for innovative idéer og digital fremtid har fået en overhaling. Det nye CEBIT kickstartes i Hannover den 11. juni, og som medlem af it-forum kan du komme med til halv pris.

Kom og besøg det nye stærkt moderniserede CEBIT 2018 (11.-15. juni) i Hannover. Europas største fagmesse for innovation og digitalisering byder dig velkommen til 4 hovedområder, d!talk – se digitale trends, d!campus – networking, d!conomy – se alt om data management, det digitale kontor, infrastruktur mm, og endelig d!tec – området, hvor udviklere og investorer samt digitale beslutningstagere møder hinanden.

Den hastige fremgang inden for digitalisering har medført en eksplosiv vækst i robotteknologi. Til CEBIT 2018 introducerer Boston Dynamics deres nye, avancerede robot SpotMini, der viser os, hvordan robotteknologi kommer til at ændre vores hverdag i fremtiden. Dette hører under hovedområdet d!talk.

Et andet højdepunkt til CEBIT 2018 bliver Digital Friday, hvor der afholdes konkurrencer mellem innovative virksomheder, konferencer om blogging og influencers og endda et drone-race. Der er garanteret underholdning på messens sidste dag.

D!campus er messens hjerte og samlingssted. En lang række bands og DJ's står for den musikalske del af atmosfæren, mens street food-vogne står for det kulinariske.

Selvom CEBIT bliver underholdende, er det også stadig et fremragende sted at gøre forretning. D!conomy giver dig nye idéer til at udvide din forretning og innovativ inspiration til at give dig og din virksomhed et digitalt boost.

OBS! Som medlem af it-forum samt BrainsBusiness kan du komme med til CEBIT 2018 til halv pris (50 euro). Du skal indtaste en rabatkode ved tilmelding. Send en mail til Emma (emma@itforum.dk) for at få tilsendt din rabatkode.

Læs meget mere om CEBIT og tilmeld dig her.

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK