Netværksgruppen Cybersecurity
– Version 3.0
18-06-2018
Tidspunkt
18. juni 2018 - kl.12:00

Sluttidspunkt
16:00
Sted
INCUBA, Katrinebjerg
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Mødleokale 1
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
14. juni 2018 - kl. 18:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:kr. 6.995,00
Medlem af BrainsBusiness:kr. 6.995,00
Øvrige:kr. 12.995,00


I takt med digitaliseringen af samfundet og erhvervslivet er it-sikkerhed blevet et emne, som alle taler om. Men de fleste er ikke helt med på, hvordan man skal forholde sig til det, hvis man f.eks. vil undgå at blive offer for et af de mange såkaldte ransomware-angreb, som medierne flyder over med i denne tid. Det har it-forum tænkt sig at gøre noget ved!

Dette er derfor første møde i "Cybersecurity"-netværksgruppens 3. møderække, der igangsættes og igen faciliteres af to lokale wizards, Tobias Evar Lauridsen og Jens Heyn Roed Andersen, der tilsammen har et helt livs erfaring med emnet. Netværksgruppen er åben for nye og eksisterende deltagere.


Formål:
Formålet med gruppen er ikke at uddanne deltagerne til at kunne håndtere cybersikkerhed, men snarere at give dem et overblik over udfordringerne og skabe et forum, hvor det vil være muligt at drøfte aktuelle emner og problemstillinger. Gruppen balancerer mellem teknik og ledelse og vil således sigte efter at blive en øjenåbner, der udstyrer deltagerne med det fornødne overblik til at kunne iværksætte effektive tiltag, der tager hånd om problematikken.

Netværksgruppen vil på et års tid arbejde med emnet over fire sessioner af fire timer. På hvert møde behandles et nyt emne, der har tæt relation til området, og som man skal have styr på, hvis man vil sikre effektive tiltag på området. Endvidere vil der på møderne være en gennemgang af de nyeste trends og tendenser, ligesom der afsættes tid til at få sparring på individuelle, konkrete problemstillinger fra gruppens deltagere og facilitatorerne.

De fire faste emner er:
1) Patch og Sårbarhedsstyrring
2) Adgangsstyrring og Authentication
3) Effektive kontroller
4) Critical Security Controls – CSC20

Målgruppe:
Dig, der direkte eller indirekte arbejder med it-sikkerhed - f.eks. it-medarbejdere, compliance-medarbejdere, administratorer, udviklere eller it-ansvarlige.

Tilmelding:
Et medlemskab af gruppen koster årligt kr. 6.995,- ekskl. moms for ansatte i it-forums medlemsvirksomheder og betales af virksomheden.

Hvis virksomheden ikke er medlem af it-forum, er prisen kr. 12.995,- ekskl. moms.

Beløbet dækker 4 halvdagsmøder af 4 timers varighed.

Mødegangene aftales indbyrdes mellem gruppens deltagere og faciltatorer fra gang til gang.

Medlemskabet i gruppen er personligt.

Du tilmelder dig via vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til arrangementet, bedes du skrive til Jacob Justesen på jj@itforum.dk.

NB: Ved afbud senest 14 dage før første mødegang i netværksgruppen refunderes den fulde pris minus et administrationsgebyr på 30 %. Ved afbud senere end 14 dage før første mødegang betales fuld pris.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK