O365, AI og MyAnalytics
18-09-2018
Tidspunkt
18. september 2018 - kl.08:30

Sluttidspunkt
10:30
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Mødelokale 5+6
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
17. september 2018 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Microsoft Office365 er i dag langt mere end blot den ”klassiske” kontorpakke med tekstbehandling, regneark og mail. Samarbejdsportal er nok et mere rammende ord, og netop samarbejdsværktøjerne i O365 til brug i fysiske og virtuelle teams på tværs af enheder og platforme er blevet udviklet og udvidet markant gennem de seneste år.

Microsoft tilbyder som en del af O365 MyAnalytics, som kan analysere medarbejderens arbejdsdag, produktivitet og tidsforbrug. Oversigten over forbrugt tid opsummeres kontinuerligt og visualiserer og danner udgangspunkt for forslag til optimeringer og tidsbesparelser for den enkelte medarbejder i et personligt Dashboard.

Du kan møde og høre om:
Ole Lebech Sørensen fra Microsoft Services vil give et indblik i egne erfaringer med anvendelse af Artificial Intelligence i Office 365 – både i forhold til øget produktivitet, men også i forhold til nudging og ændring af arbejdsvaner med den indsigt, som bl.a. O365 MyAnalytics giver. Ole vil give et indblik i O365-pakken med et særligt fokus på genkendelse, opfølgning og rapporter baseret på adfærd inkl. "findings" og holdninger.

Christian Stabehl, Grundfos vil fortælle om, hvordan Grundfos bruger MyAnalytics. Hvilke erfaringer de har gjort sig – både med fokus på fordele og ulemper.

Udbytte:
Arrangementet skal give dig en indsigt i, hvordan du kan øge din arbejdseffektivitet, et overblik over muligheder samt en diskussion om, hvad man skal passe på og undgå i forhold til 'O365, MyAnalytics'.

Målgruppen:
Dig, der gerne vil optimere anvendelsen af O365-pakken og egne arbejdsrutiner.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK