Computerworld Summit 2018 – Aarhus
08-11-2018
Tidspunkt
8. november 2018 - kl.08:30

Sluttidspunkt
kl. 15.30
Sted
Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C
Arrangør
Computerworld
it-forum
BrainsBusiness
 
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel. Den teknologiske udvikling brager afsted og høje ambitioner om digital transformation og nye landvindinger inden for kunstig intelligens sikrer fuld opmærksomhed fra resten af organisationen.

Men samtidig er kravene til dig skyhøje. Den øgede opmærksomhed betyder, at forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele.

Derfor skal du ikke blot mestre den digitale transformation, men kunne sætte dig i spidsen for den digitale innovation. Den afgørende digitale transformation er omdrejningspunktet for Computerworld Summit 2018, hvor it-forum er medarrangør.

Ud over en række spændende keynote-talere kan du på de to spor Digital Transformation og Secure Business komme i dybden med de vigtigste udviklinger inden for sikkerhed og udvikling.

Digital Transformation
Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk og lær hvordan de arbejder med digital transformation. Hør hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etablereret det mest effektive udviklings- og innovationsmiljø. Og lær hvordan du skaber en innovationskultur, hvor teknologien sikrer, at kunderejser og værdiskabelse for kunden er selve omdrejningspunktet.

Secure Business
Det ændrede trusselsbillede kræver mere end firewalls og antivirus. På Secure Business er fokus på hvordan du skaber den bedste informationsikkerhed i et komplekst it-miljø. Det er også her, at du får indsigt i de nyeste trusler og folkene bag dem.

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. Du kan nu tilmelde dig og sikre dig en gratis plads på Summit 2018.

Del dette indlæg
Tags:


Computerworld er mediepartner på Event 2011 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK