Talentudvikling og fastholdelse
28-08-2018
Tidspunkt
28. august 2018 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Mødelokale 5+6
Arrangør
it-forum
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


At udvikle, fastholde og finde talent er for mange virksomheder en krævende og vigtig udfordring, som ikke bliver mindre i de år der kommer.

Dette arrangement ser på, hvordan din virksomhed kan skabe initiativer og en kultur, som tiltrækker og plejer talenter.

Mere information er på vej.

Du kan møde og høre om:

- 'Strategisk talentudvikling' ved Mille Lund Jensen, Head of Talent Management hos NORRIQ

Talentudvikling har aldrig være mere aktuelt i it-branchen. Talentudvikling bør tænkes ind som en del af en rekrutterings- og fastholdelsesstrategi. Det er både nemmere og billigere, at fastholde frem for at rekruttere. Men er talentudvikling så for de få udvalgte? Og hvad så med resten? Svaret kan være både ja og nej, alt efter hvilken strategi man vælger at tilgå det med. Talentudvikling bør tilgås med en tanke på, at det skal understøtte virksomhedens overordnede strategi. Hvilke kompetencer har vi brug for, og hvilke ønsker vi at dyrke? Når vi ved det, kan vi også identificere vores talenter og på den måde afdække vores talentmasse. Det er nødvendigt, at være bevidst om denne masse – præcis som vi jo også ved lige præcis, hvem der er vores ”vigtigste” kunder, der genererer den højeste omsætning. Men lyder det ikke farligt at gøre det? Jo måske. Men store virksomheder som Vestas, Mærsk og LEGO har gjort det i årevis – og vi kan vist ikke diskutere, hvorvidt de har haft succes eller ej.

- Kim Bisgaard, direktør og co-founder, Culture & Business by Innovation Lab


Del dette indlæg
Program
15:00 Velkomst
15:05 Oplæg ved Mille Lund Jensen
15:30 Kaffepause
15:50 Oplæg ved Kim Bisgaard
16:50 Afrunding og debat

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK