Talentudvikling og fastholdelse
28-08-2018
Tidspunkt
28. august 2018 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
INCUBA A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Mødelokale 5+6
Arrangør
it-forum
 
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


At udvikle, fastholde og finde talent er for mange virksomheder en krævende og vigtig udfordring, som ikke bliver mindre i de år, der kommer.

Dette arrangement ser på, hvordan din virksomhed kan skabe initiativer og en kultur, som tiltrækker og plejer talenter.

Du kan møde og høre om:

- 'Strategisk talentudvikling' ved Mille Lund Jensen, Head of Talent Management hos NORRIQ


Talentudvikling har aldrig være mere aktuelt i it-branchen. Talentudvikling bør tænkes ind som en del af en rekrutterings- og fastholdelsesstrategi. Det er både nemmere og billigere, at fastholde frem for at rekruttere. Men er talentudvikling så for de få udvalgte? Og hvad så med resten? Svaret kan være både ja og nej, alt efter hvilken strategi man vælger at tilgå det med. Talentudvikling bør tilgås med en tanke på, at det skal understøtte virksomhedens overordnede strategi. Hvilke kompetencer har vi brug for, og hvilke ønsker vi at dyrke? Når vi ved det, kan vi også identificere vores talenter og på den måde afdække vores talentmasse. Det er nødvendigt, at være bevidst om denne masse – præcis som vi jo også ved lige præcis, hvem der er vores ”vigtigste” kunder, der genererer den højeste omsætning. Men lyder det ikke farligt at gøre det? Jo måske. Men store virksomheder som Vestas, Mærsk og LEGO har gjort det i årevis – og vi kan vist ikke diskutere, hvorvidt de har haft succes eller ej.

- 'Talent for hvad? Kreativitet, åbenhed og “menneskelighed” som konkurrenceparameter' ved Kim Bisgaard, direktør og co-founder, Culture & Business by Innovation Lab


Forandringsparathed er noget du kræver af mennesker, du er ligeglad med. Så hvad gør vi i stedet? Hvordan hjælper man ansatte og samarbejdspartnere med at blive udviklingsivrige, nysgerrige og modige - talentfulde? Alle vil dyrke talent, men vi skal jo leve af, at hele holdet performer godt, og en gruppe kan ikke bruge et ikke-samarbejdende talent til noget. Så vi skal alle dygtiggøre os - og dygtiggøre os i at bruge talenter SAMMEN.

Digitalisering og øget forandringsevne kræver andet end blot systemer og hardware. Kulturen er altafgørende i forhold til virksomheders evne til at adaptere forandring og muligheder i det tempo, der er blevet den nye normal. Prognoserne fortæller ikke, at det vil gå langsommere, tværtimod. Men hvordan løser vi det uden bare at skrue op for tempoet. Det er nemlig tydeligt, at accelleration og tempo også slider på mennesker - så vi skal arbejde smartere og mere bæredygtigt. Jeg vil tale om og prøve at skabe forståelse for, hvorfor agilitet og kreativitet er blevet så centralt.

Gennem trends, analyse og en række konkrete cases ser vi virksomhedernes vej frem i en tid, hvor der kommer større og hurtigere forandringer i omgivelserne. Jeg er fortaler for virksomheder, der tager udgangspunkt i mennesker. Mennesker der er kreative, mennesker der trives, mennesker der er indre motiveret og som går forrest sammen med virksomheden for at nærme sig det overordnede mål. Et mål der formentlig også hjælper med at løse nogle af klodens problemer, så det bliver et stærkt formål. Disse talenter vil jeg gerne dyrke - i hele organisationen.

Kulturen er nemlig den bedste investering til at holde på talent og dygtige mennesker.Del dette indlæg
Program
15:00 Velkomst
15:05 Oplæg ved Mille Lund Jensen
15:30 Kaffepause
15:50 Oplæg ved Kim Bisgaard
16:50 Afrunding og debat

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK