Generalforsamling 2019 og nye it-idéer
27-03-2019
Tidspunkt
27. marts 2019 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl. 18.00
Sted
Aarhus - tba
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
26. marts 2019 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling onsdag den 27. marts. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Brian Busk eller direktør Bo Sejer Frandsen for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter.
Hent fuldmagtserklæring her.

Efter generalforsamlingen: Bliv opdateret på nye it-ideér, det sidste nye fra it-branchens ansatte - krydret med masser af netværk, tapas og overrækkelse af it-prisen 2019.

Efter generalforsamlingen kan du blive opdateret på nye jyske it-ideér og høre et oplæg ved it-jobbanks direktør, Torben Tronborg, som vil præsentere de vigtigste findings fra en stor Computerworld/it-jobbank-undersøgelse med svar fra over 3000 danske it-professionelle om blandt andet løn og arbejdsglæde.

Der vil også være netværk, tapas og overrækkelse af it-prisen 2019.

Mere info følger.

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK