Generalforsamling 2019 og it-inspiration
27-03-2019
Tidspunkt
27. marts 2019 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl. 18.30
Sted
Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus
Lokale: Navitas Pier
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
26. marts 2019 - kl. 15:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling onsdag den 27. marts. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme. Efter generalforsamlingen kan du blive opdateret på banebrydende it-ideér og høre om, hvordan du tiltrækker de bedste it-profiler - krydret med masser af netværk, tapas og overrækkelse af it-prisen 2019.

Program:

- Generalforsamling - find dagorden og info nedenunder

- "Ny undersøgelse: Hvordan tiltrækker du de bedste it-profiler?" v/ Torben Tronborg Beck, direktør ved it-jobbank.
Få en indgående viden om hvad it-professionelle lægger vægt på i et ansættelsesforhold, når du bliver præsenteret for de vigtigste resultater fra it-jobbank og Computerworlds store undersøgelse blandt danske it-kandidater med over 3.000 besvarelser. Du får et vigtigt indblik i, hvad it-kandidater vægter, når de skal skifte job. Du får også konkrete eksempler på gode og dårlige jobannoncer og lærer at tænke Employer Branding ind i både jobannoncen og jobannonceringen. Du får kort sagt grundforudsætningerne på plads for en succesfuld rekruttering i et svært marked.

- Bliv opdateret på nyskabende jyske it-ideér, initiativer og projekter. Vi præsenterer dig for repræsentanter fra 4 vidt forskellige virksomheder:

- ClearView Trade - har udviklet en internetbaseret platform, som samler alle virksomhedens handels- og tolddata et sted.

- MINLANDSBY - en online platform, som vil sætte strøm på landsbyen, gøre livet lettere og styrke fællesskabet offline.

- WasteHero - vil gøre op med ineffektiv opsamling af skralde. WasteHero har udviklet en sensor som kan måle hvor fyldt skraldespanden er og agerer som en mellemmand mellem virksomheden og renovatøren. På den måde, tømmer skraldespanden kun når der er behov.

- Searcher - Searcher en applikation der gør en forskel når personer forsvinder. Ved hjælp af personprofilering og adfærdsmønstre foreslår Searcher områder der bør ledes i. Når eftersøgningen er i gang, hjælper Searcher med at organisere eftersøgningen og holder overblikket for Politi og hjælpeorganisationer ved hjælp af live data og relevant kortinformation.- Netværk over tapas fra Restaurant No16

- Overrækkelse af it-prisen 2019.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Brian Busk eller direktør Bo Sejer Frandsen for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter.
Hent fuldmagtserklæring her.

Del dette indlæg
Se materialer
Program
14.00 Generalforsamling
15.10 Kaffe/netværk
15.30 Oplæg ved Torben Tronborg, it-jobbank
16.00 4 banebrydende it-idéer
17.15 Tapas, netværk og overrækkelse af it-prisen
18.30 Tak for i dag

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK