Generalforsamling 2019 og nye it-idéer
27-03-2019
Tidspunkt
27. marts 2019 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl. 18.00
Sted
Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus
Lokale: Navitas Pier
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
25. marts 2019 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling onsdag den 27. marts. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme. Efter generalforsamlingen kan du blive opdateret på banebrydende it-ideér og det sidste nye fra it-branchens ansatte - krydret med masser af netværk, tapas og overrækkelse af it-prisen 2019.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Brian Busk eller direktør Bo Sejer Frandsen for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter.
Hent fuldmagtserklæring her.

Efter generalforsamlingen: Bliv opdateret på banebrydende it-ideér, det sidste nye fra it-branchens ansatte - krydret med masser af netværk, tapas og overrækkelse af it-prisen 2019.

Program (efter generalforsamlingen):

Ny undersøgelse: Hvordan tiltrækker du de bedste it-profiler? v/ Torben Tronborg Beck, direktør ved it-jobbank.
Få en indgående viden om hvad it-professionelle lægger vægt på i et ansættelsesforhold, når du bliver præsenteret for de vigtigste resultater fra it-jobbank og Computerworlds store undersøgelse blandt danske it-kandidater med over 3.000 besvarelser. Du får et vigtigt indblik i, hvad it-kandidater vægter, når de skal skifte job. Du får også konkrete eksempler på gode og dårlige jobannoncer og lærer at tænke Employer Branding ind i både jobannoncen og jobannonceringen. Du får kort sagt grundforudsætningerne på plads for en succesfuld rekruttering i et svært marked.

- Bliv opdateret på nyskabende jyske it-ideér, initiativer og projekter. Vi præsenterer dig for repræsentanter fra 4 vidt forskellige virksomheder.

- Netværk over let forplejning

- Overrækkelse af it-prisen 2019. Frem til 18. februar kan du indstille kandidater til it-prisen. Læs mere her.

Mere info følger.

Del dette indlæg
Program
14.00 Generalforsamling
15.10 Kaffe/netværk
15.30 Oplæg ved Toben Tronborg, it-jobbank
16.00 4 banebrydende it-idéer
17.15 Tapas, netværk og overrækkelse af it-prisen
19.00 Tak for i dag

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK