IoT Week 2019 Aarhus - Infomøde
30-10-2018
Tidspunkt
30. oktober 2018 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl.18.00
Sted
Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
30. oktober 2018 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Kom og få en status på IoT Week 2019, og find ud af hvordan I kan sætte præg på IoT Week i Aarhus. Partnermødet er både for nuværende og potentielle partnere - så mød også op, hvis du bare overvejer at indgå et partnerskab med IoT Week 2019.

IoT Week kommer til Danmark for første gang i 2019, og konferencen holdes i Aarhus i uge 25.

Vil du være med til at vise hele verden, hvordan I skaber værdi med IoT og sætte dit fingeraftryk på planlægning og gennemførsel af arrangementet?

Så har du muligheden nu, hvor vi inviterer til første partnermøde i Musikhuset i Aarhus. Såvel eksisterende som potentielle partnere er velkomne på partnermødet, hvor seneste status omkring IoT Week præsenteres.

NB: Tilmeld dig via "tilmeld-knappen", eller send en mail til Jacob Justesen på jj@itforum.dk.

IoT Week er en årligt tilbagevendende, ugelang konference organiseret under det internationale IoT Forum med base i Genève. Formålet med konferencen er at fremme international dialog og samarbejde omkring IoT-innovation. Konferencen er en platform for diskussion og udvikling af tekniske, samfundsmæssige og markedsrelaterede udfordringer inden for Internet of Things. Konferencen blev afholdt for første gang i 2011, og har tidligere været afholdt i byer som Barcelona, Berlin og London. I 2019 er turen kommet til Aarhus med it-forum som ”local host”, og det en fantastisk mulighed for at den sætte den jyske hovedstad og resten af Danmark i øverste liga inden for IoT og Smart City-området.

Konferencen ventes at trække mere end 1000 internationale gæster fra mere end 50 lande til Aarhus.

Karsten Dehler, CCO i it-forum og arrangementsansvarlig for IoT Week i Danmark, fortæller om de seneste nyheder og planer omkring såvel talere, professionelle fagspor, workshops, involvering af byen, udstillingsområdet, arealet omkring Musikhuset og meget mere.

Dit udbytte som partner:
For at skabe den hidtil bedste og største udgave af IoT Week og for at løfte konferencen til et højt, dansk kvalitativt niveau, får du på partnermødet eksklusivt mulighed for at deltage i beslutningsdygtige arbejdsgrupper omkring arrangementets indhold og omfang. Her vil være rig mulighed for at netværke og vidensdele med ligesindede og sætte dit fingeraftryk på konferencen.

Program for dagen:

  • Velkomst
  • Præsentation af partnere og teamet bag IoT Week 2019
  • Aktuel status for IoT Week 2019 v/ Karsten Dehler, it-forum
  • Arbejdsgrupper og netværk: Partnernes perspektiver og input til:

1. Markedsføring og kommunikation
2. Udstilling
3. Konference kit – indhold i VIP-pakke, arrangementer m.m.
4. Potentielle temaer og fagområder under IoT Week


  • Kaffepause
  • Opsamling fra de nyvalgte gruppeformænd og næste skridt
  • Afrunding
  • Netværk over en sandwich og vin/øl/vand

Vi håber på at se dig til en inspirerende eftermiddag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karsten Dehler direkte på mobil: +45 2280 7755 eller via mail på: kd@itforum.dk

Læs mere om IoTweek på hjemmesiden: www.iotweek.org

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK