Erfaringer med artificial intelligence og nyt fyrtårn: AI Innovation House
21-11-2018
Tidspunkt
21. november 2018 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
Dandy Business Park - Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
16. november 2018 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af ITB:Gratis
Øvrige:kr. 650,00
IT Kolding:Gratis


Hør om erfaringer med artificial intelligence indtil nu, når blandt andre Jan Horsager fra IDC og Thomas M. Schultz fra Enversion gæster it-forum den 21. november. Arrangementet holdes hos Dandy Business Park og byder også på en introduktion til Dandy Business Parks nye fyrtårn for digitalisering og kunstig intelligens "AI Innovation House", en rundvisning samt andre relevante faglige oplæg.

Du kan møde og høre om:

- Jørgen Andersen, CEO for Dandy Business Park og Ulla Bagger Sørensen, Projektchef for AI Innovation House

- Jan Horsager, Research Director hos IDC: "AI – Erfaringer indtil nu... både gode og dårlige"
Jan vil dele ud af sine erfaringer med AI i virkeligheden og konsekvenserne for organisationer og ikke mindst ledelse generelt samt digitaliseringsbranchen i særdeleshed.

Jan er Research Director hos IDC Nordic. Han har i mere end 25 år arbejdet med digitalisering i form af teknologi og teknologianvendelse samt de procesforandringer og fornyelser, som digitaliseringen resulterer i. Han har i den forbindelse arbejdet hos mediehuse som Børsen og Berlingske samt som chefredaktør hos Computerworld. Han har ligeledes været en del af it-tænkere, der har været med til at formulere tankerne i Danmark 3.0-projektet.

- Thomas M. Schultz, direktør ved Enversion: "From science fiction to boring reality".
AI er en af de mest hypede, og til tider opreklamerede, teknologier i 2019. Men hvordan afgør man, om man har et forretningsproblem, der er en god kandidat til at blive løst ved hjælp af AI? Hvad er det helt grundlæggende forudsætninger for at bringe AI i anvendelse? Og hvad bringer den umiddelbare fremtid?

Thomas er direktør i Enversion, et af nordens førende AI-udviklingshuse. Hans mangeårige erfaring med forretningsudvikling i den offentlige og private sektor har givet ham fundamentet for at vurdere, hvornår og hvordan ny teknologi give mening, og hvornår den blot skaber støj ift. at løse et simpelt problem.

Målgruppe:
Arrangementet henvender sig til alle, der arbejder med eller ønsker at arbejde med digitalisering og kunstig intelligens.

Program:
14.00: Velkomst ved Jørgen Andersen, CEO Dandy Business Park
14.10: Præsentation af AI Innovation House – et helt nyt fyrtårn for digitalisering og kunstig intelligens ved Jørgen Andersen, Dandy Business Park & Ulla Bagger-Sørensen, AI Innovation House
14.30: ”AI–erfaringer indtil nu” ved Jan Horsager, IDC
14.50: "From science fiction to boring reality" ved Thomas M. Schultz, direktør ved Enversion
15.20: Debat: Hvordan kan vi sammen hjælpe hinanden med at få bragt kunstig intelligens mere på banen i virksomheder i Jylland? Faciliteret af it-forums direktør Bo Sejer Frandsen.
15.40: Afrunding
15.45-16.15: Rundvisning i Food Innovation House og/eller Dandy Business ParkJan Horsager og Thomas M. Schultz

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK