SummIT 2018 – Digitaliser din forretning
12-12-2018
Tidspunkt
12. december 2018 - kl.09:30

Sluttidspunkt
kl.17.30
Sted
Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C
Arrangør
InfinIT
 
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Deltag gratis på en dag, hvor du får hands-on viden om forretningsmulighederne i Big Data, IoT, kunstig intelligens og cyber security.

It-forum er ny partner i InfinIT, hvor SummIT 2018 er et kick off på samarbejdet.

På årets SummIT på Centralværkstedet i Aarhus får du viden om, hvilke teknologier der er på fremmarch, og hvordan I bedst udnytter dem i jeres virksomhed.

Dagen byder på oplæg fra Jacob Riisgaard fra Coolshop – nordens førende department-store på nettet. Han har lovet at fortælle om, hvordan man skaber succes ved at tænke ud af boksen, og hvordan man skaber et internationalt brand for få midler. Jacob har beskæftiget sig med e-handel siden 1996. Han er desuden medejer af Streetman, CoolRunner og otte andre selskaber, og var bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.

Dagen byder også på temasessioner, hvor InfinITs eksperter demonsterer, hvordan du kan bruge teknologierne. Deltag i diskussionen om, hvilke trends der vil skabe nye potentialer for dansk erhvervsliv i de kommende år.

Hvad får du ud af at deltage:
- Viden om ny teknologi
- Indsigt i hvordan nye teknologier gøres operationaliserbare
- Indsigt i den nyeste forskning
- Erfaring fra virksomheder
- Inspiration og konkret viden til ny forretningsudvikling
- Viden om fremtidens teknologi- og forretningsudvikling

Se programmet for dagen her.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK