People, culture & digital transformation
30-01-2019
Tidspunkt
30. januar 2019 - kl.15:00

Sluttidspunkt
17:00
Sted
INCUBA Katrinebjerg
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Mødelokale 5+6
Arrangør
it-forum
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Dette arrangement henvender sig til ledere og HR-medarbejdere, der er optaget af at få udviklet HR-funktionen til at understøtte den digitale og forretningsmæssige udfordring i deres virksomhed.

Du kan møde og høre om:

"Udfordringen i den digitale transformation" ved Mogens Steffesen tidl. direktør for digitalisering, informationssikkerhed og it hos Eniig nu interim og selvstændig
HR står med et vindue for at træde ind på scenen i den digitale transformation. Den digitale transformation handler først og fremmest om menneskets mindset, samarbejdet, åben innovation og meget mindre om struktur, styring og kontrol. Vi arbejder i dag i et paradigme, som er udfordret, og som skal tilføres nyt. Det nye er, at vi først tænker mennesket derefter strategien – for kultur spiser strategi til morgenmad.

Hør Mogens give inspiration til at arbejde med udfordringerne. Det vil han gøre med udgangspunkt i ledelsesprofessor Pernille Kræmmersgaards bog "Digital Transformation – 10 evner din organisation skal mestre".

"Udviklingen af ledere og kultur i Dustin" ved Morten Jakobi, Nordisk VP for People og Cultur i Dustin
Dustin har allerede læst markedet og de ændringer, der sker og sat en ny kurs i forretningen. Hvor vi tidligere mest kendte Dustin fra salg af udstyr på nettet, har de nu også retning mod blandt andet salg af løsninger og managed services inden for hosting, cloud mv.. Mens ledelsen vækster og ændrer forretningen, skal de samtidig udvikle og fastholde medarbejdere.

Morten vil i sit indlæg blandt andet kigge på om man overhovedet kan satse på kultur, ledelse og samarbejde på tværs af grænser og kompetencer, når vækst er det eneste konstante?Du kan møde Mogens Steffensen og Morten Jakobi.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK