Nytårskur 2019 - Kina - verdens nye supermagt
10-01-2019
Tidspunkt
10. januar 2019 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
GateHouse Group
RTX Business Park
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Arrangør
it-forum
BrainsBusiness
Tilmeldingsfrist:
7. januar 2019 - kl. 23:59
Pris (ex. moms)
Gratis for medlemmer af it-forum og BrainsBusiness:Gratis


Skyd nytåret ind med årets netværksarrangement i hele det jyske IKT-miljø: Nytårskur 2019!

It-forum og BrainsBusiness afholder i år den traditionsrige nytårskur i fællesskab for at skabe endnu mere fokus, netværk og sammenhold i det jyske IKT-miljø.

Kom med til et par festlige timer med udfordrende oplæg ved Kina-ekspert Christina Boutrup, bobler og godt til ganen – og masser af netværk og god stemning.

Christina Boutrup optræder ofte som Kina-kender og kommentator i danske og udenlandske medier. Ikke mindst når det gælder viden om danske virksomheders muligheder og udfordringer på det kinesiske marked, men også når det handler om Kinas voksende økonomiske, politiske og kulturelle indflydelse i Europa.Kina-ekspert og erhvervsjournalist Christina Boutrup sætter Kina på dagsordenen på en underholdende og inspirerende måde, der sætter tankerne i gang og gør dig klogere på verdens nye supermagt.

Kom med og bliv klogere på verdens nye supermagt.

Arrangementet afholdes kun 1,5 km fra afkørsel 20 på motorvej E45, så det er nemt at tilgå.

OBS: Arrangementet er kun åbent for medlemmer af it-forum og BrainsBusiness. Der kan deltage to personer pr. virksomhed.

Sagt om Christina Boutrup:

Pernille Taagaard Dinesen

Museumsinspektør, Aros:
Christina Boutrup er en fremragende formidler. Med entusiasme, humor og stor fortælleglæde formår hun at overlevere komplekse indblik i den kinesiske mentalitet og vækstrate, så man ganske enkelt glemmer tiden. Foredraget om Kinas fremmarch er en aktuel og øjenåbnende introduktion til det fremadstormende Kina – relevant for erhvervsliv såvel som privatpersoner.

Peter Nielsen

Private Banking chef, Sydbank:
Mange af vore kunder er ikke talnørder. De vil selvfølgelig gerne have gode afkast, men for de fleste handler tilværelsen om meget andet, herunder gode oplevelser. Det står Christina Boutrup for. Hun evnede at give os nyttig ny viden med power og gennemslagskraft. Vi er meget begejstrede for hendes indsats.

Claus Thomsen

Direktør, Divisionsforeningen DBU:
Det indblik Christina gav Alka Superligaens direktører og sportschefer i Kinas - og professionel kinesisk fodbolds udvikling og betydning - var inspirerende, en øjenåbner og forbløffende relevant og nærværende. Evnen til at spænde over og skabe sammenhæng fra den historiske og aktuelle kinesiske udvikling til udviklingen og potentialet i den professionelle fodbold og ned i operationelle guidelines til samarbejde og handel med kinesiske partnere gjorde Christinas oplæg værdifuldt for alle. Underholdende formidlet med stor indsigt og evne til ramme publikum præcist!
Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK