Nytårskur 2019 - Kina - verdens nye supermagt
10-01-2019
Tidspunkt
10. januar 2019 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
GateHouse Group
RTX Business Park
Strømmen 6
9400 Nørresundby
Arrangør
it-forum
BrainsBusiness
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
7. januar 2019 - kl. 23:59
Pris (ex. moms)
Gratis for medlemmer af it-forum og BrainsBusiness:Gratis


Tag med til nytårskur den 10. januar. Du får en øjenåbnende Tech Talk om Kinas store tech-revolution, og hvad den betyder for Danmark og din hverdag. Mød Danmarks Kina-ekspert, Christina Boutrup, som blandt andet har skrevet bogen "Den store tech-revolution - sådan former Kina vores fremtid".

It-forum og BrainsBusiness afholder i år den traditionsrige nytårskur i fællesskab for at skabe endnu mere fokus, netværk og sammenhold i det jyske IKT-miljø.

“Hvis vi kun ser mod Silicon Valley, når vi prøver at forstå fremtiden, risikerer vi at stå med ryggen til udviklingen – og så risikerer vi for alvor disruption”. Sådan siger forfatter og Kina-ekspert Christina Boutrup, der lige nu er aktuel med bogen "Den store tech-revolution", som handler om den teknologiske revolution, der lige nu finder sted i Kina.

Til nytårskuren vil Christina fortælle om de enorme transformationer verdens mest folkerige - og snart største – økonomi, står overfor, og hvordan det vil rykke ved magtbalancen i verden og derved komme til at påvirke os alle.

Det får du med hjem:

- Indsigt i Kinas massive satsning på kunstig intelligens og andre disruptive teknologier.
- Kendskab til Kinas fremadstormende tech-virksomheder.
- Indblik i, hvad der driver innovationen i verdens nye supermagt, og hvad vi kan lære af kineserne.

Om Christina Boutrup:
Christina Boutrup er uddannet erhvervsjournalist og har bl.a. været udstationeret i Shanghai som Asien-korrespondent for Berlingske. Christina er rådgiver for tænketanken "Think China" og optræder ofte som Kina-kender og kommentator i danske og udenlandske medier.

OBS: Arrangementet afholdes kun 1,5 km fra afkørsel 20 på motorvej E45, så det er nemt at tilgå. Arrangementet er kun åbent for medlemmer af it-forum og BrainsBusiness. Der kan deltage to personer pr. virksomhed.

Sagt om Christina Boutrup:

Pernille Taagaard Dinesen

Museumsinspektør, Aros:
Christina Boutrup er en fremragende formidler. Med entusiasme, humor og stor fortælleglæde formår hun at overlevere komplekse indblik i den kinesiske mentalitet og vækstrate, så man ganske enkelt glemmer tiden. Foredraget om Kinas fremmarch er en aktuel og øjenåbnende introduktion til det fremadstormende Kina – relevant for erhvervsliv såvel som privatpersoner.

Peter Nielsen

Private Banking chef, Sydbank:
Mange af vore kunder er ikke talnørder. De vil selvfølgelig gerne have gode afkast, men for de fleste handler tilværelsen om meget andet, herunder gode oplevelser. Det står Christina Boutrup for. Hun evnede at give os nyttig ny viden med power og gennemslagskraft. Vi er meget begejstrede for hendes indsats.

Claus Thomsen

Direktør, Divisionsforeningen DBU:
Det indblik Christina gav Alka Superligaens direktører og sportschefer i Kinas - og professionel kinesisk fodbolds udvikling og betydning - var inspirerende, en øjenåbner og forbløffende relevant og nærværende. Evnen til at spænde over og skabe sammenhæng fra den historiske og aktuelle kinesiske udvikling til udviklingen og potentialet i den professionelle fodbold og ned i operationelle guidelines til samarbejde og handel med kinesiske partnere gjorde Christinas oplæg værdifuldt for alle. Underholdende formidlet med stor indsigt og evne til ramme publikum præcist!
Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK