It-sikkerhed i praksis - tendenser i 2019
06-02-2019
Tidspunkt
6. februar 2019 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl.16.00
Sted
EASV
Alsion 2
6400 Sønderborg
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
4. februar 2019 - kl. 10:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Øvrige:kr. 650,00
Medlem af erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00


Hør eksperter fortælle om de aktuelle it-udfordringer i danske virksomheder og tendenser indenfor it-sikkerhed anno 2019. Hvordan sikrer I jer bedst, og hvordan griber I opgaven an?

Du kan møde og høre om:

- "Mega-trends og tendenser indenfor cybersikkerhed anno 2019 - og hvad du selv kan gøre" ved Jens Heyn Roed Andersen, it-sikkerheds-ekspert og certificeret etisk hacker
Jens vil se på de store linjer indenfor it-sikkerhed og give input til, hvad man som virksomhed kan gøre for at blive og forblive sikker.

- "Det svageste led i it-sikkerhed" ved Michael Nielsen, it-ingeniør fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3)
Michaels oplæg vil blandt andet handle om konsekvenser af brugeradfærd, og hvad man som virksomhed skal holde øje med. Oplægget vil hjælpe med at gøre begrebet "it-kriminalitet" mere nærværende for jer som virksomhed fremfor et begreb alle kender, men som er svært at forholde sig til.

Målgruppe:
Målgruppen for arrangementet er små og mellemstore virksomheder, som nok kender begrebet it-sikkerhed, men som synes, det er svært at forholde sig til det i praksis. Arrangementet er relevant for såvel direktøren/(ejer)lederen som it-medarbejderen og kan danne grundlag for en relevant dialog omkring virksomhedens it-sikkerhed.

OBS.Programmet er under udarbejdelse.

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK