Minimesse om digitalisering
29-01-2019
Tidspunkt
29. januar 2019 - kl.08:30

Sted
Smart Production Lab, AAU
Arrangør
BrainsBusiness
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
27. januar 2019 - kl. 00:00


Kom med når Smart Production Lab på Aalborg Universitet, Made, House of Energy og BrainsBusiness inviterer indenfor til minimesse

Her vil du opleve, hvilke muligheder der er for at gøre din produktion digital, og du kan få hands-on indblik i relevante hardware- og softwareløsninger.

Minimessen er en unik mulighed for at se og opleve, hvordan produktionsvirksomheder, teknologileverandører og universitetet arbejder på at skabe fremtidens fabrikker og få et indblik i nogle af de eksisterende løsninger.

Digitale løsninger optimerer ikke bare produktionen, men giver også medarbejderne helt nye værktøjer til deres arbejde. Det gælder alt fra ledelsen, over ingeniørerne til produktionsmedarbejderne. På messen vil du således kunne opleve en række forskellige digitale løsninger.

Vi vil se på AAUs Smart Production Lab, som er en lille Industri 4.0-fabrik, som gør det muligt at arbejde med en integreret tilgang til automatisering, digitalisering og nye samarbejdsformer.

Der vil også være demonstrationer fra forskellige teknologileverandører af nye robotløsninger, IoT-løsninger, digitale tvillinger osv.

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK