Digital transformation af modne virksomheder
03-04-2019
Tidspunkt
3. april 2019 - kl.14:30

Sluttidspunkt
kl.16.30
Sted
INCUBA, Katrinebjerg
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Det lille auditorie
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
3. april 2019 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Digital transformation af modne virksomheder. Hvorfor er det så svært og kan Amazon besejres? Toke Lund giver ærlig læring og indsigt i egne fejl. Hør også perspektiver på digital transformation i en moden virksomhed, der er op mod mægtige Amazon.

Rigtig mange virksomheder beskriver, at deres største potentiale er digitalisering. Men alt for få organisationer forstår, hvad det reelt kommer til at betyde for dem.

Virksomheder skal foretage en lang række forandringer for blive klar til digitalisering. At drive en så omfattende transformation af især modne virksomheder er krævende og meget vanskelig.

Derfor vil Toke Lund forsøge at give en ærlig udredning af hvilke problemer I, som organisation, bliver nødt til at overveje, og hvor I kan fejle stort.

Toke trækker på mange års erfaring fra forskellige ledelseslag i LEGO og Dansk Supermarked, hvor han både har haft både successer og fiaskoer. Det er især disse erfaringer han vil dele ud af, og sikre, at andre ikke begår de samme dyre fejl, som han har været med til.

Du får:
- Gode råd til hvordan man driver effektiv Ecommerce.
- Gode råd til hvordan man driver en digital transformation af sin virksomhed.
- Gode råd til hvad man ikke skal gøre,når virksomheder begynder en digitaliseringsproces.

Målgruppe:
Alle der 'driver' en digital transformation eller digitale produkter eller er påvirkede af digitalisering.

Du kan møde:

Toke Lund, International Ecommerce direktør hos Novicell
Som International Ecommerce Direktør hos Novicell arbejder Toke med forretningsudvikling. Toke er uddannet Cand.oecon fra Aarhus Universitet og har desuden en EMBA fra IMD i Schweiz. Toke har tidligere arbejdet i LEGO og sidst som Head of Digital Growth Center i Dansk Supermarked, hvor han gennem fire år stod i spidsen for en bred vifte af digitale kundeoplevelser og ledede den digitale transformation i Dansk Supermarked.


Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK