Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Digital transformation fra strategi til praksis
19-02-2020
Tidspunkt
19. februar 2020 - kl.14:30

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
Innovatorium A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
14. februar 2020 - kl. 10:00
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Er du træt af at høre om begrebet "digital transformation" uden at blive klogere på, hvordan du kommer tættere på selv at implementere nye teknologier i din egen virksomhed? Vil du gerne have konkrete råd og indspark til at komme i gang - så reservér et par eftermiddagstimer i kalenderen den 19. februar og glæd dig til at få konkrete råd med på vejen.

Regeringen nedsatte i 2018 SMV:Boardet som en del af strategien for Danmarks digitale vækst.

SMV:Boardet er et rådgiverpanel, der skal bidrage til at fremme digital omstilling og e-handel i små og mellemstore virksomheder.

For bordenden af SMV:Boardet sidder CEO i Holstebro-virksomheden BM Silo, Dorte Zacho Martinsen.

Dorte har selv stået i spidsen for en gennemgående digitalisering af sin virksomhed med cirka 40 ansatte.

I sin rolle som formand for SMV:Boardet bidrager Dorte med egne, konkrete erfaringer. Og det samme gør hun, når hun den 19. februar deler ud af sine erfaringer til arrangementet "Digital transformation i praksis".

Dorte vil i sit oplæg tale om, hvordan digitalisering påvirker ledelse og organisation. Ejerledere er ofte udstyret med et meget stærkt kontrolgen og kan have svært ved at delegere. Samtidig udfordrer en digital transformation de traditionelle organisationsstrukturer, som anvendes i mange SMV’er. I indlægget fortæller Dorte om, hvad digitalisering kræver af dig, og hvordan du undgår at blive en barriere, ligesom du får inspiration til, hvordan organisationen bliver en aktiv medspiller.

Du kan også møde Jesper Seiersen, Sales Executive, DXC Eclipse NE, som vil give eksempler på, hvordan DXCs digitale teams har taget daglige, lavpraktiske udfordringer hos vores kunder op til analytisk overvejelse – og mødt dem med digitale, automatiserede løsninger, uden at topledelse, mellemledere eller slutbrugere mister troen undervejs. Indlægget vil indeholde kundecases fra AS3, Schur International samt C.C. Jensen A/S.

Derudover vil Henrik Skou Pedersen, chefkonsulent i Erhvervshus Midtjylland, også holde et oplæg om, hvilke muligheder du har for at få hjælp til din digitaliseringsproces

Dermed får du indblik i, hvordan andre virksomheder har arbejdet med digital omstilling med fokus på, hvordan man skaber reel værdi med digitalisering, så det ikke bare bliver ved ordene.

Program:

 • Ankomst og kaffe
 • Velkomst
 • "Hvordan påvirker digitalisering ledelse og organisation?" v/ Dorte Zacho Martinsen, BM Silo
 • PAUSE: Netværk og lidt til ganen
 • Digital Transformation – hvordan DXC har skabt reel værdi for kunderne i den virkelige verden v/ Jesper Seiersen, Sales Executive, DXC Eclipse NE
 • Muligheder for hjælp til din digitaliseringsproces" v/ chefkonsulent Henrik Skou Pedersen, Erhvervshus Midtjylland
 • Afrunding og spørgsmål • Dorte Zacho, Jesper Seiersen og Henrik Skou


  OBS. Arrangementet er rykket til Innovatorium A/S, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

  Del dette indlæg
  Se materialer
  Tags:

  I samarbejde med:   

  E-mail
  Kodeord

  Wick Kommunkation it-forum it-forum

  Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

  OK