IT-NETVÆRK MIDTVEST: Digital transformation fra strategi til praksis - og talenttiltrækning
16-05-2019
Tidspunkt
16. maj 2019 - kl.14:00

Sluttidspunkt
kl.17.00
Sted
EG A/S
Industrivej 13C
7400 Herning
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
14. maj 2019 - kl. 10:00
Pris (ex. moms)
Gratis for virksomheder i Business Region MidtVest:Gratis


Arrangementet er kickstarten til et nyt, lokalt netværk - KUN for midt- og vestjyske virksomheder. Derfor er deltagelse også begrænset til virksomheder med base i Business Region MidtVest - dvs. kommunerne Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer.

It-forum starter den kommende tid en række lukkede, lokale netværk, som går på tværs af brancher og sektorer, men som til gengæld kun er for virksomheder i lokalområdet.

Formålet er at etablere et stærkt, lokalforankret netværk på tværs af brancher og sektorer med it og digitalisering som interessefelt.

Arrangementet byder derfor - ud over inspirerende oplæg - på debat og mulighed for at du som deltager kan være med til at forme netværket. Vi vil gerne høre, hvad DU kan bruge et lokalt erhvervsnetværk med fokus på it til - og hvilken form, der giver mest mening for dig.

Så mød op, få inspiration og deltag i et nyt netværk, der samler profiler med interesse for it og digitalisering fra midt- og vestjyske virksomheder.

Dette første møde er åbent for ALLE virksomheder i Business Region MidtVest - men vil efterfølgende kun være åbent for medlemmer af it-forum i lokalområdet. Så mød op og find ud af, om det er noget for dig.

Få samtidig inspiration fra vicedirektør for digitale løsninger, Villy Gravengaard fra EG / DXC Technology. Villy Gravengaard har i mange år arbejdet i spændingsfeltet mellem kunder, forretning, it og data. Til dette arrangement deler han ud af en række konkrete case-eksempler fra f.eks. Herning Folkeblad og Air Greenland.

Dermed får du indblik i, hvordan andre virksomheder har arbejdet med digital omstilling med fokus på, hvordan man skaber reel værdi med digitalisering, så det ikke bare bliver ved ordene.

Derudover kan du høre om ”talenttiltrækning til midt- og vestjyske virksomheder”, når Susanne Nors, Business Region MidtVest og Nikolaj Lubanski, Copenhagen Capacity
fortæller om, hvordan manglen på kompetent arbejdskraft er ved at blive en betydelig væksthæmmer for danske virksomheder.

Åbne stillinger bliver ofte ikke besat med konsekvenser for virksomhedernes muligheder for at tage nye ordrer ind. På en lang række områder uddannes der for få i Danmark med de nødvendige kompetencer, hvorfor tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft bliver et nødvendigt alternativ.

Et nyt stort tre-årigt initiativ i Midtjylland vil nu gøre en intens indsats for at hjælpe virksomhederne med at komme i kontakt med og tiltrække dygtige udenlandske medarbejdere.

Business Region Aarhus og Business Region MidtVest er lead på initiativet sammen med Copenhagen Capacity, der de seneste 6 år har hjulpet virksomheder på Sjælland med at få ansat mere end 200 udenlandske medarbejdere årligt.


Program:

14.00-14.15: Ankomst og kaffe
14.15-14.30: Velkomst og intro v/ it-forum: Hvad vil vi med et lokalt netværk?
14.30-15.15: Fagligt oplæg v/ Villy Gravengaard, EG: ”Sådan skaber du reel værdi med digital transformation – hør konkrete cases
15.15-15.30: Spørgsmål og debat vedr. digital transformation
15.30-15.45: Pause
15.45-16.30: Nikolaj Lubanski, Copenhagen Capacity + Susanne Nors, Business Region MidtVest: ”Talenttiltrækning til midt- og vestjyske virksomheder
16.30-17.00: Debat/spørgsmål og afrunding - next step i etableringen af IT-NETVÆRK MIDTVEST

Del dette indlæg
Tags:

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK