Mangel på kvalificerede it-medarbejdere – løsninger!
10-05-2019
Tidspunkt
10. maj 2019 - kl.08:30

Sluttidspunkt
kl.11.30
Sted
INCUBA Katrinebjerg
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Det lille auditorium
Arrangør
it-forum
CrossWorkers
Destination AARhus
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
9. maj 2019 - kl. 16:00


Manglen på it-medarbejdere er stor og støt stigende. Mere end 50% af danske it-virksomheder kan ikke følge med efterspørgslen, og manglen på kvalificerede it-medarbejdere nærmer sig de 20.000.

Rekruttering af kandidater skal nytænkes både i forhold til metode og model. Vi skal kigge på modeller med udenlandske medarbejdere, vi skal aktivere ressourcer i Danmark, som ikke traditionelt har haft en plads, og vi skal tænke smart, når vi rekrutterer og tiltrækker medarbejdere i Danmark.

Til dette arrangement kan du blive inspireret på alle fronter og få nye værktøjer og metoder til at løse udfordringen med de knappe it-ressourcer.

Vi starter dagen med networking over en croissant og en kop kaffe. Det faglige program starter kl. 9.00.

Programpunkter:

  • LinkedSocial - hvordan tiltrækker du de rette kandidater til din virksomhed? Få indblik i, hvordan du bruger LinkedIn til at tiltrække de rette kandidater via konkrete værktøjer og måder at udnytte “værktøjet” LinkedIn. LinkedSocial træner virksomheder i at blive mere effektive i at bruge LinkedIn indenfor samtlige områder (salg, marketing, HR, Ledelse o.l). Målet er at gøre virksomheder selvkørende på LinkedIn, så LinkedIn bliver en naturlig del af arbejdsdagen

  • Destination Aarhus – samarbejde om tiltrækning og fastholdelse af IT-talenter. Et stigende behov for højt uddannet og kvalificeret arbejdskraft med it-kompetencer har fået flere lokale virksomheder til at samarbejde om at gøre Greater Aarhus til en attraktiv karrieredestination. Manglen på it-talenter er ikke kun en lokal udfordring, og derfor er virksomhederne gået sammen med en fælles forståelse for, at samarbejdet om tiltrækning og fastholdelse vil styrke dem alle i den internationale konkurrence.

  • CrossWorkers - Crossing all borders Etablér dit helt eget team af kvalificerede medarbejdere I udlandet. Spar tid og penge på rekruttering, få adgang til en stor talentmasse og reducér dine omkostninger til en tredjedel. I tillæg giver det plads for bedre karriereveje for danske medarbejdere med bedre fastholdelse til følge. CrossWorkers har erfaring fra flere Offshore-destinationer og leverer et koncept med skræddersyede it-ressourcer. Hør om, hvordan du vælger destination, leverandør og undgår faldgruberne

  • Special Minds – Special skills: Få øjnene op for de ressourcer der findes med særlige profiler og evner. Special Minds optimerer som it-konsulentvirksomhed software og it for virksomheder som Google, Energinet, Systematic, Falck, Logimatic, Telia, m.fl., samt en række offentlige partnere i Danmark. Alle virksomhedens konsulenter har en autismeprofil og lignende kompetencer, og de håndterer opgaver som software test, teknisk support, white hat hacking og sikkerhed, datakonvertering, statistik, digitalisering og arkivering. Special Minds vandt i 2018 Børsens Gazellepris for fjerde år i træk og er Top 1 % eliteleverandør til det offentlige i Danmark.

  • Paneldebat, spørgsmål og networking

Del dette indlæg
Tags:

Arrangementet er en del af:
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK