Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Den rigtige driftskontrakt
28-05-2019
Tidspunkt
28. maj 2019 - kl.09:00

Sluttidspunkt
kl. 12.00
Sted
Aarhus – TBA
Arrangør
IT-Branchen
 
Pris (ex. moms)
Medlemmer af it-forum og BrainsBusiness:Gratis
Medlem af ITB:Gratis


Den rigtige driftskontrakt og D17 i “light” og “ultra light” udgaver

Der er efterhånden flere standardkontrakter tilgængelige for it-drift – og flere er på vej. Dette skyldes bl.a. udviklingen af driftsmiljøer og nye ydelsesformer.

Det kan give god mening at anvende en standardkontrakt. Men hvordan finder man den “rigtige”? Skal man vente på K04-kontrakten? Eller er der allerede tilgængelige alternativer? Og hvor meget bør en standardkontrakt tilpasses?

Dette arrangement sætter fokus på emner og omtale af forskellige standarder. Bl.a. standarden D17, der de seneste år har vundet frem på det danske marked for større driftsopgaver. Ligeledes de to nye varianter heraf til mellemstore og små driftsopgaver. Deltagerne får også en indføring i de relevante overvejelser i forhold til bilagsstruktur og indholdet heri.

Deltag og få specialisternes input og praktiske forslag til at regulerer moderne it-drift.

Undervisere:
- Michael Rehling, Certificeret it-advokat, DAHL Advokatfirma
Michael Rehling er specialiseret og certificeret it-advokat med nær ved 20 års erfaring med fagområdet. Som en naturlig følge af dette arbejde har han også beskæftiget sig med relaterede emner som ophavsret og andre immaterielle rettigheder, markedsføringsret, og tvistløsning inden for området. Michael har stor erfaring med udarbejdelse og forhandling af it-kontrakter, kommercielle forhold og andre forhold relateret til udfordringer i komplekse it- og teknologileverancer.

- Tim Nielsen, Certificeret it-advokat, DAHL Advokatfirma
Tim Nielsen er certificeret it-advokat og arbejder primært med teknologi- og it-retlige forhold som f.eks. it-anskaffelser, outsourcing og managed services, persondataret, licensforhold og konfliktløsning. Desuden yder Tim Nielsen selskabsretlig og generel kommerciel rådgivning og forhandling - særligt til teknologivirksomheder.

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK