Gør din it-virksomhed attraktiv for talenter - skatteforhold og optimeringsmuligheder
04-06-2019
Tidspunkt
4. juni 2019 - kl.08:00

Sluttidspunkt
10:00
Sted
PwC
Jens Chr. Skous Vej 1
8000 Aarhus C
Arrangør
It-forum og PwC
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Ved du, hvilke skatteforhold du kan gøre brug af for at tiltrække og fastholde de rigtige talenter? Deltag på morgenmødet og hør mere om optimeringsmuligheder og faldgruber.

På morgenmødet vil vi bl.a. fokusere på, hvordan du bedst optimerer lønpakken for dine medarbejdere ved at gøre brug af skatteregler, der gælder særligt for ind- og udstationering af medarbejdere.

PwC's specialister vil bl.a. fortælle om den særlige skatteordning, regler om arbejdsudleje, registreringsforpligtelser (RUT registrering), generelt om arbejdsgiverpligter samt kort om immigration (visa/arbejdstilladelser), da mange danske virksomheder får it-medarbejdere fra udlandet.

Vi glæder os til at se jer på morgenmødet, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål om jeres konkrete problemstillinger.

Målgruppe
Arrangementet er målrettet CXO'er i it-branchen. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Program
- Registrering og morgenmad
- Velkomst v Henrik Berring Rasmussen, director og ansvarlig for PwC's fokus på it-branchen
- Indlæg v skattespecialister Anja Helena Hornshøj, manager, Camilla Lind, partner, PwC
- Spørgsmål og afslutning
- Tak for i dag

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK