Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Hvordan overlever din virksomhed et cyber attack?
05-09-2019
Tidspunkt
5. september 2019 - kl.14:30

Sluttidspunkt
kl. 16.30
Sted
Dandy Business Park
Food Innovation House
Lysholt Allé 3
7100 Vejle
Arrangør
it-forum
PEDAB
 
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis
Medlem af et erhvervsråd i Region Midt/Syd:kr. 450,00
Øvrige:kr. 650,00


Cyberangreb sker så ofte i dag, at det ikke længere er et spørgsmål om, hvis I bliver ramt. Det er et spørgsmål om, hvornår I bliver ramt.

Det er ikke kun virksomhedens it, der rammes ved et angreb. Det er i lige så høj grad forretningen. Har din virksomhed en plan, der dækker før, under og efter et angreb, og er din virksomhed klar til at overleve et cyberangreb?

At kunne reagere hurtigt og resolut på et angreb kræver en sikkerhedsplan, som med fordel kan følge National Institute of Standards and Technology (NIST) rammeværket. Virksomheder med små eller mindre it-afdelinger kan med fordel outsource deres sikkerhedsplan. Hvordan din virksomhed kan gøre det, får du også et indblik i.

Få en risikovurdering af din virksomheds sårbarhed og beredskab
Som deltager kan du efterfølgende få en risikovurdering af din virksomheds sårbarhed og beredskab, samt få specifikt input til hvordan du beskytter din virksomhed mod it-kriminelle.

Kom og hør Felicity March, tidligere hacker og nu ansvarlig worldwide for sikkerhed i IBM fortælle, hvor nemt det er at hacke en virksomhed. Felicity giver konkrete eksempler på virksomheder, der har oplevet et angreb, og hvordan virksomheden har overlevet.

Jan Kaastrup fra CSIS, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og regeringer med at beskytte sig mod cyberangreb, giver indblik i, hvor nemt du kan få adgang til avancerede overvågningsteknologi som en service.

Udbytte
- Eksempler på virksomheder, der har oplevet et cyberangreb – og input til, hvordan du undgår, at det bliver dig næste gang.

- Indblik i hvorfor din virksomhed skal have en plan.

- Indsigt i hvordan du kan få adgang til avancerede overvågningsteknologier og cybersikkerhedseksperter.

- Et strategisk og forretningsmæssigt perspektiv på outsourcing af sikkerhed.

Program
14.30:
Velkommen v/ Alexander Palmgren, BDE, Pedab Security

Surfing the wave of destructive cyberattacks. How to be safe in case your infrastructure is under attack v/ Felicity March, Cyber Resiliency Specialist, IBM Europe & former professional hacker (indlæg er på engelsk)

Worldclass threat protection as-a-service – monitoring your vital infrastructure v/ Jan Kaastrup, CTO & partner, CSIS Security Group

Why outsourcing security can be an asset v/ Roger Ison-Haug, VP Security, Pedab Group

16.30: Afslutning & netværkFelicia March, Jan Kaastrup & Roger Ison-Haug

Del dette indlæg
Se materialer
Tags:


 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK