Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
IoT og data i industrien
30-10-2019
Tidspunkt
30. oktober 2019 - kl.09:00

Sluttidspunkt
kl. 12.00
Sted
IBC Innovationsfabrikken
Birkemosevej 1
6000 Kolding
Arrangør
it-forum og eCo Solutions
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
29. oktober 2019 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Gratis:Gratis


Igennem 4 oplæg vil du blive klogere på dine muligheder for at opsamle data fra produktionen. Arrangementet giver dig indsigt i, hvad du kan bruge denne data til, og hvordan data kan give dig en fordel, i forhold til konkurrenterne.

Du vil gå fra arrangementet med viden om:

  • Simple måder at starte dataopsamling på.
  • Hvordan du selv kommer i gang med IoT.
  • Konkrete værktøjer til at starte brugen af data i din virksomhed.
  • Mulighederne for at få afdækket digitaliseringspotentialet i din virksomhed.

Du kan møde og høre om:

- Rune Torbensen, PhD, Embedded software
Rune deler ud af sin erfaring og forskning inden for området dataopsamling. Rune har erfaring med at hjælpe virksomheder i gang med dataopsamling, på en meget simpel måde, så man hurtigt kommer i gang. Man får dermed lov at opleve nogle af fordelene inden man investerer.

- "IoT og Grøn omstilling - praktiske anvendelser" ved Christian Broberg, IoT platform architect og CEO, Senti
Senti har en drivkraft og tro på at anvendelse af IoT-teknologi og Big Data, til at benchmarke klimamæssige aftryk, kan skabe indsigt til brug for adfærdsændring både for industrien og borgere.

Senti har udviklet en open source IoT Service Platform der understøtter denne transformation, og Christian Broberg fra Senti kommer med praktiske eksempler på, hvordan Senti har engageret sig i at skabe løsninger på disse udfordringer.

- DataForBusiness ved Jesper Ibsen, direktør, eCo Solutions
Hvor langt er I nået? Hvor skal I hen? Danske virksomheder skal blive bedre til at bruge de muligheder, digitaliseringen skaber, til aktivt at forbedre og forandre forretningen.

Over 100 danske virksomheder har allerede brugt det nye DataForBusiness tool, der giver overblik over niveau og viden på dataanvendelse, mulighed for at benchmarke sig mod de bedste og indsigt, der gør det muligt at skabe forandringer og vækst.

- "Link to Value Management og eCo Solution" ved Peter Lagoni Hansen, partner, LinkToValue Management og Vicki Sørensen Lei, user experience designer, eCo Solutions
Få afdækket digitaliseringspotentialet i din virksomhed. Det handler om at ​forstå det overordnede forretningsmæssige formål med digitalisering, skabe dialog om, hvordan en løsning kan understøtte de forretningsmæssige formål (​finde​), ​forme ​udviklingen så forventninger mødes, og sikre udbredelse og anvendelse af løsning, så værdien af en digital optimering ​høstes​. Alle tiltag forankres i en digital strategi på tværs af virksomhedens processer, så der optimeres, før der digitaliseres. Digitalisering skal give hurtig effekt på bundlinjen, og den skal være så enkel, at du kan overskue implementeringen.

Imellem hvert oplæg vil der være mulighed for at netværke og dele erfaringer om IoT og dataopsamling.

Målgruppe:
Ledere og medarbejdere fra erhvervslivet og produktionsvirksomheder.

Del dette indlæg

it-forum logo

 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK