Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Generalforsamling 2020 og it-inspiration
31-03-2020
Tidspunkt
31. marts 2020 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl. 17.00
Sted
Aarhus, tba
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
30. marts 2020 - kl. 15:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis


It-forum holder sin årlige generalforsamling tirsdag den 31. marts. Du kan stille op til bestyrelsen eller afgive din stemme. Efter generalforsamlingen kan du blive opdateret på banebrydende it-ideér og og netværke over tapas.

Dagsorden for it-forums generalforsamling i henhold til vedtægterne er som følger:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Godkendelse af regnskab
4. Godkendelse af budget og kontingent
5. Forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
6. Valg til bestyrelse
- 6 bestyrelsesmedlemmer
- 2 bestyrelsessuppleanter
7. Valg af revisor
8. Eventuelt

Stiller du op til bestyrelsen?
Som medlem af bestyrelsen får du rig mulighed for at sætte dit præg på foreningen, ligesom at du udvider dit netværk og får potentielt nye forretningsforbindelser. Er du interesseret, så kontakt formand Brian Busk eller direktør Bo Sejer Frandsen for nærmere information om bestyrelsesarbejdet.

Afstemningsprocedure
Hver medlemsvirksomhed udgør en samlet stemme. Selve afstemningsproceduren består i, at hvert medlem kan stemme på op til seks kandidater, og de kandidater, der får flest stemmer, er valgt. Ved eventuel stemmelighed foretages der en ny afstemning blandt de kandidater, der har opnået lige mange stemmer.

Afgivelse af stemme som fuldmagt
Afstemninger skal finde sted skriftligt på generalforsamlingen. Hvis du er forhindret i at komme, kan du stemme ved fuldmagt, dog således at fuldmagt kun kan gives til et andet medlem, og således at hvert fremmødt medlem kun kan medbringe tre fuldmagter. Hent fuldmagtserklæring her.

Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK