Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Besøg IBM: Cloud Development
05-02-2020
Tidspunkt
5. februar 2020 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl. 17.00
Sted
IBM
Olof Palmes Allé 44
8200 Aarhus N
Lokale: Kantinen
Arrangør
it-forum
Tilmeldingsfrist:
4. februar 2020 - kl. 12:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum:Gratis
Medlem af BrainsBusiness:Gratis


Fremtidens applikationsudvikling er anderledes, end vi hidtil har set.

Hvor udviklingen og driftsmodellen for applikationer tidligere var monolitisk og centraliseret, er trenden nu at udvikle baseret på åbne standarder, distribuering og med deployment i driftsmodeller, som indeholder komponenter på tværs af clouds og lokalt i dit eget datacenter.

Det kræver en anden måde at udvikle fremtidens løsninger på.

IBM vil gå igennem næste generations udvikling og komme ind på Twelve-Factor App og cloud capabilities som tager udgangspunkt i containerisation.

Du kan også opleve en demovisning med udgangspunkt i cloud native development fra Smukfest.

Du kan høre om og møde:
Første del af arrangementet vil give dig mulighed for at høre om næste generations udvikling, som blandt andet indebærer læring om containerisation, cloud capabilities - og hvordan disse bruges til Red Hat Openshift v/ Thomas Braad Perret-Gentil, Enterprise Business Unit Technical Leader.

Anden del af arrangementet vil vise et cloud native development eksempel fra Smukfest. SmukFest er et eksempel på, hvordan ny teknologi er blevet implementeret, hvilke fordele og gevinster det har givet i et dynamisk miljø som SmukFest. Fremadrettet forventer man, at dette i højere grad bliver standarden inden for software udvikling.

Målgruppe: It-udviklingschefer og udviklere.

Indimellem de to dele vil der blive serveret kaffe og kage, og det hele afsluttes med networking samt øl eller sodavand.

Del dette indlæg

it-forum logo 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK