Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
IoT: Fra fragmenterede løsninger til et globalt marked
16-12-2019
Tidspunkt
16. december 2019 - kl.15:00

Sluttidspunkt
kl. 18.00
Sted
Dokk1
Niveau 2.2, Center for Innovation
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
Arrangør
Smart City Cluster Denmark
it-forum
Center for Digital Omstilling i Byer og Samfund (Aarhus Universitet)
InfinIT
Pris (ex. moms)
Gratis for alle:Gratis


Aarhus Kommune har problemer med olie i havnen. De løser det med en IoT-løsning. Herning Kommune har problemer med affaldshåndtering. De løser det med en IoT-løsning. Men hvordan går vi fra fragmenterede løsninger til løsninger, der kan skaleres op og fungere i flest mulige sammenhænge og forhindre, at byer og kommuner bliver låst fast til leverandøraftaler?

Her får du en unik mulighed for at få et indblik i, hvordan IoT-løsninger kan skaleres, så de kan tilpasses forskellige steder og sammenhænge og blive klar til det globale marked. Vi starter ud med et oplæg, der sætter fokus på, hvorfor skalering er et vigtigt punkt på dagsordenen i både national og international kontekst. Herefter der vil være konkrete eksempler på IoT-løsninger, skalérbarhed og de muligheder, som 5G bringer med sig. Mængden af løsninger er blevet en udfordring, og derfor også et højest relevant emne at udforske.

I den afsluttende diskussion vil fremhæve, hvilke faktorer der er vigtigst for virksomheder, der vil lykkes med at skalere løsninger til det globale marked, samt hvilke faktorer byer og kommuner skal være opmærksomme på, når de implementerer IoT-løsninger.

Det er gratis at deltage, og efter arrangementet vil der blive serveret gløgg og æbleskiver.

Program:
15:00-15:10: Karsten Dehler, it-forum: Velkommen
15:10-15:30: Martin Brynskov, Center for Digital Transformation i Byer og Samfund (Aarhus Universitet): Fælles standarder for løsninger, der kan skaleres
15:30-15:50: Claus Klint, IBM Denmark
15:50-16:00: Kort pause
16:00-16:20: Jane Rygaard, Nokia: Nye muligheder for IoT med 5G
16:20-16:40: Bo Fristed, ITK Aarhus Kommune
16:40-17:00: Opsamling og diskussion ved Karsten Dehler og Martin Brynskov
17:00– Gløgg og æbleskiver

Del dette indlæg
Tags: 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK