Velkommen til it-forum

Du er nu logget ind og kan nu fortsætte din tilmelding


OK
Webinar: Digital forestillingskraft 2: Hands-on arbejde med digital forestillingskraft
02-04-2020
Tidspunkt
2. april 2020 - kl.13:00

Sluttidspunkt
14:00
Sted
Online - Tilmeldte får tilsendt link på førstedagen
Arrangør
BrainsBusiness
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet kontakt it-forum: 22 76 44 21  
Tilmeldingsfrist:
1. april 2020 - kl. 13:00
Pris (ex. moms)
Medlem af it-forum og BrainsBusiness:Gratis
Øvrige:kr. 300,00
Pris for begge webinarer:kr. 500,00


Kan du udnytte, udvikle og iværksætte det, som du ikke kan forestille dig? Nej, sikkert ikke. Den individuelle og organisatoriske digitale forestillingskraft er fundamentet, som din karriere og virksomheds fremtid bygges på.

Vores beslutninger og prioriteringer i relation til innovation, strategi og forretningsudvikling er defineret af forestillingskraften, om vi vil det eller ej. Digital forestillingskraft er en ny måde at tænke på, som er udviklet af strategisk digital rådgiver og erhvervsforsker Reimer Ivang og professor Claus Rosenstand.

Det er en kraftfuld ny tilgang til digitalisering, som øger sandsynligheden for, at du kommer helt igennem den digitale transformation. Digital forestillingskraft er kort og godt evnen til at forestille sig fremtidige scenarier, hvor digitale teknologier anvendes til at skabe værdi i tæt samarbejde med forretningen.


Om webinaret

Webinaret består af to dele - det er valgfrit, om du ønsker at deltage i begge sessioner.

Webinaret er gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Øvrige: DKK 300 ex. moms pr. webinar - deltager du i begge, er prisen DKK 500 ex. moms i alt.


Del 1: 1. april kl. 13.00-14.00 "Den tredje it-drevne konkurrencebølge"

I første del af webinaret sætter Reimer fokus på den tredje it-drevne konkurrencebølge og folder gennem såvel teoretiske som praktiske eksempler behovet for digital forestillingskraft ud. Efter denne halvleg vil du være overbevist om, at mulighederne er der. Problemet er, at du ikke kan igangsætte det, som du ikke kan forestille dig.

Klik her for at tilmelde dig del 1

Del 2: 2. april kl. 13.00-14.00 "Hands-on arbejde med digital forestillingskraft"

Anden halvleg sætter fokus på, hvad digital forestillingskraft er, og hvordan du og din organisation kan arbejde med digital forestillingskraft. Formlen for digital forestillingskraft og handling præsenteres, og der sættes fokus på forskellige individuelle og organisatoriske barrierer. Alt sammen lander i en diskussion af, hvordan digital forestillingskraft kan udnyttes i såvel salg som forretningsudvikling.


Dagens oplægsholder

Dagens taler er strategisk digital rådgiver & erhvervsforsker Reimer Ivang, Ph.D.

Reimer har hele sin karriere arbejdet med digitalisering og digital transformation. Med en baggrund som lektor og forskningsgruppeleder samt rådgiver i flere virksomheder (Grundfos, Danfoss mf.) har Reimer stor teoretisk og praktisk viden om udarbejdelse og implementering af digitale forretningsorienterede transformationsstrategier.

Reimer er kendt i dansk erhvervsliv som serieiværksætter, konsulent, bestyrelsesmedlem og naturligvis foredragsholder og keynote speaker.


Del dette indlæg
 

E-mail
Kodeord

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK