Virksomhedsprofil: Assessit

Assessit
 
Navn: Assessit
Adresse: Marselis Tværvej 4
Postnr, by: 8000 Aarhus C
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 33 23 11 00


Profiltekst

Vi hjælper it-relaterede virksomheder med at finde gode hoveder til bestyrelse, ledelse og kritiske medarbejdere.

Vi kender som få til branchen på både bruger og sælgersiden. Det betyder, at vi forstår virksomhederne, deres udfordringer og dagsorden.

Og vi kender de mennesker, der arbejder for og i virksomhederne. og forstår, hvad der driver og motiverer dem. Vi kender herudover rigtig meget til deres kompetencer - både de teknologiske og menneskelige - og kan derfor føre en meningsfyldt dialog med dem - og ikke mindst tænde for begejstringen.

Vi kan således finde og overtale de bedste personer til en ledig stilling - så virksomheden ikke må nøjes med dem, der tilfældigvis har valgt at søge på en jobannonce.

Vi er rigtig dygtige til at lave et godt match mellem virksomhed og kandidater - og sikre begge parter, at det bliver en langsigtet og gensidigt værdiskabende relation.


Kernekompetencer

Rekruttering, headhunting, search er vores kernekompetencer.

Ofte med nordisk fokus, da vi har 65 kolleger i hele Norden.

Erfaring med ansættelse af bestyrelsesmedlemmer, adm. direktører, it-direktører/CIO, økonomichefer(CFO, andre linjeledere, enterprise og løsningsarkitekter, projektledere, konsulenter, udviklere og sælgere.

Teknologisk har vi erfaringer med SAP, Dynamics AX/NAV, Oracle, Cloud, SAS, .Net og meget andet.


Branche:
Øvrige privat virksomhed, herunder PR- og marketingbureauer

Tags:
E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK