Virksomhedsprofil: Bird & Bird Advokatpartnerselskab

Bird & Bird Advokatpartnerselskab
 
Navn: Bird & Bird Advokatpartnerselskab
Adresse: Sundkrogsgade 21, 1
Postnr, by: 2100 København Ø
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 72241212


Profiltekst

Vi rådgiver såvel danske som udenlandske klienter i Danmark, og sammen med vores svenske og finske kollegaer tilbyder vi rådgivning i hele Norden, ligesom vi, sammen med vores øvrige kollegaer rundt om i verden, tilbyder international juridisk rådgivning i en lang række lande. Vi har 28 kontorer i 19 lande og dækker de mest betydende markeder.

Vi rådgiver både start-ups, små, mellemstore og børsnoterede virksomheder, og vi rådgiver tillige offentlige myndigheder.

Vi har betydelig erfaring og indgående viden – både juridisk og kommercielt - inden for it-branchen, ny teknologi, IPR og udbudsreglerne. Vi er medlem af Danske IT-advokater og blandt de kontorer med de fleste certificerede it-advokater i Danmark. Vi er også medlem af såvel Advokatsamfundet som Danske Advokater.


Kernekompetencer

Juridisk rådgivning inden for anskaffelse, salg, outsourcing og anvendelse af ny teknologi. Vi rådgiver inden for kontrakter af alle slags i relation til it, ligesom vi rådgiver om persondata, markedsføring på nettet, betalingsløsninger, e-handel og IPR i tilknytning til it og websites fx. brug af andres billeder, stiftelse af varemærkerettigheder, domænenavnskonflikter m.v.


Branche:
Øvrige privat virksomhed, herunder PR- og marketingbureauer

Tags:
E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK