Virksomhedsprofil: Bubobubo

Bubobubo
 
Navn: Bubobubo
Adresse: Vesterballevej 5
Postnr, by: 7000 Fredericia
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 3696 4344


Profiltekst

bubobubos strategi er at levere de bedste løsninger indenfor indkøbsanalyser, kontrakt- og baselinestyring, samt ehandel til indkøbsafdelinger specifikt og til store organisationer generelt. Til trods for, at bubobubos udviklingskapacitet og kompetencer giver en lang række muligheder, er det valgt at fokusere alene på disse løsninger for at sikre at kunderne til stadighed får vores fulde opmærksomhed og for at sikre vores kunders succes med brug af vores procurement løsninger.
For at understøtte denne strategi har bubobubo bl.a. indgået følgende aftaler som demonstrerer dette.
Vi har entreret med en professionel bestyrelse som har dyb indsigt i etablering og udvikling af it-forretninger opnået ved ledende poster hos store It virksomheder.
Vi er en del af bade Videnrådgiverne og Management Rådgiverne hos DI og er underlagt de etiske regler, der gælder for udførelse af vores leverancer, herunder det erhvervsetiske nævn. Det etiske kodeks kan downloades på www.di.dk.
Vi er bl.a. medlem af IKA og it-forum.
Vi er alliancepartner med Targit, hvilket bl.a. betyder at Targit understøtter den videre udvikling, både teknologisk og ved at sikre nødvendige kompetencer.


Kernekompetencer

Intelligent Business herunder:
BI, Business Intelligence, Spend Management, Analysis, Spend Visibility, Category Management, Contract Management, Compliance, Performance Surveillance, Forecasting, Reporting, Management Information, Data Cube, Dashboard, OLAP, Benchmark, Sourcing, Procurement, eProcurement, WebShop.


Branche:
Øvrige privat virksomhed, herunder PR- og marketingbureauer

Tags:
HER FINDER DU BUBOBUBO


E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK