Virksomhedsprofil: Applicate IT A/S

Applicate IT A/S
 
Navn: Applicate IT A/S
Adresse: Vejlsøvej 51
Postnr, by: 8600 Silkeborg
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: 60 25 70 20


Profiltekst

Applicate IT A/S er en software innovations og produktions virksomhed, som med vores 16 fuldtids IT-professionelle forretningsvant assisterer med IT-koncept og produktudviklling af System, Portal og App løsninger.

Vores kunder findes inden for alle brancher, herunder iværksætteri, det offentlige, såvel som større industri-, produkt-, handels og service virksomheder for hvem vi også bistår med udvalgte udviklingsydelser, digital transformation samt "R&D as a Service".

Sideløbende med ovenstående, indgår vi også i flere privat/offentlige forsknings projekter, og holder os således hele tiden skarpe på de seneste teknologier som Kunstig Intelligens, Computer Vision, IoT, Industri 4.0 mv.

Vi leverer oftest den fulde process, lige fra ide- og koncept-optimering, til design, specifikationer, produktion, kvalitetssikring, dokumentation, deployment og drift af nøglefærdige IT-løsninger der målrettet understøtter din forretning.

"If you can think IT, then we can realize IT" og kigger du forbi vores hovedkontor i Ferskvandscentret byder vi på kaffe og en uforpligtende gennemgang og oftest også en optimering, af dit påtænkte projekt.

Se mere på www.applicateit.eu


Kernekompetencer

Software Innovation og Produktion(udvikling)
Fra Ide til Turnkey
Høj dokumenteret kvalitet, fokus på CMMI og ISO270001
Håndterer såvel agil som vandfald, samt brugerdrevet design.
Yderst kosteffektive, grundet eget globalt setup med egne ansatte, ingen outsourcing
Erfarne med estimeringer, selv store projektestimater rammer oftest inden for +- 10%
Udviklingsspecialister på alle de store hovedudviklingsplatforme: .NET/PHP/SQL/NoSQL/IOS/ANDROID/REACTNATIVE/EMBEDDED
Front-teknologi orienteret, fokus på løbende optimering af vores værktøjskasse
Leverandør til fra iværksættere til store kendte virksomheder og offentlige institutioner, herunder alle landets Kommuner/KOMBIT.

Bare prøv os :)


Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:
E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK