Virksomhedsprofil: Cloud Factory

Cloud Factory
 
Navn: Cloud Factory
Adresse: Vestergade 4
Postnr, by: 6800 Varde
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: +4553502020


Profiltekst

Alt vi gør, styrker konkurrencekraften

Cloud Factory A/S er distributør til de danske IT-forhandlere (VAR) og Softwareudviklere (ISV). Stiftet i 2013 af iværksætteren Jacob V. Schmidt. Cloud Factory er i Danmark brohovede for den globale distributør Ingram Micro Cloud med leverance af Microsoft CSP, Dropbox og mange andre services. Cloud Factory har en succesfuld leverance af lokal danske Hosting til forhandlerne.

Vi sætter kompetente IT-partnere i stand til at levere cutting edge IT-løsninger, der understøtter kundernes strategier. Vi er nemme at arbejde med (agile, pålidelige, tilgængelige, ordentlige), og vi er hamrende godt selskab.

Vision
Vi vil være markedets bedste og mest troværdige distributør af Enterprise Cloud & Hosting, som samtidig forstår din forretning.

Cloud Factory er en ren partnerkanal

Vi leverer kun produkter gennem partnere. Det betyder, at vi ikke sælger til dine kunder – heller ikke hvis de insisterer!


Kernekompetencer

IaaS, Enterprise Hosting
Container og Kubbernettes til vores ISV'er
Microsoft CSP 2-tier til forhandlere
Azure CSP 2-tier til forhandlere
Dropbox Business
IBM Spectrum Protect (TSM) Backup as a Service
Disaster Recovery
SKI 02.19


Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:
HER FINDER DU CLOUD FACTORY


E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK