Virksomhedsprofil: Automize A/S

Automize A/S
 
Navn: Automize A/S
Adresse: Birkemosevej 7c
Postnr, by: 6000 Kolding
Web: Gå til hjemmeside
Telefon: +45 7171 5353


Profiltekst

Automize A/S er et Microsoft cloud specialist hus med fokus på automatisering af IT-infrastruktur samt hosting og IT-outsourcing.

Virksomheden blev grundlagt i 2015 med ønsket om at skabe værdi ved at drive digitaliserings-og transformationsrejsen, som alle virksomheder er på i dag. Vi tror på, at processen er vigtigere end værktøjet og nøgleordene hos os er automatisering samt optimering af processerne på tværs af forretningsenhederne.Vi møder kunder med en holistisk end-to-end tilgang til tingene.

IT ekspertise
Automize tilbyder nogle af branchens bedste IT-konsulenter, der alle har stor erfaring med at løse opgaver for store og mellemstore virksomheder inden for den private og den offentlige sektor. Vi lægger vægt på, at yde jeres virksomhed en seriøs og kompetent konsulentydelse, hvor alt vi gør er gennemtænkt og gennemtestet inden, at det implementeres.

Vi er med på beatet
Samtidig med vi konstant holder os ajour med den nyeste teknologiske udvikling inden for specifikke specialist grene, er alle vores konsulenter meget bredt funderet. Det betyder, at vi altid kan begå os overalt i maskinrummet, uanset om det er en specialiseret forretningsservice baseret på en kompleks infrastruktur.

Fast pris på drift og support som Managed Services
Vi giver vores kunder mulighed for selv at skrue ned for det interne ressourcetræk på udvalgte services til en fast månedlig ydelse – ingen overraskelser eller ekstraregninger. Automize påtager sig drift og/eller support ansvaret for de udvalgte services og løser alle type opgaver “all-inclusive”. - Vi tror nemlig på, at den bedste løsning er den, hvor kunden er tilfreds og ikke får en ekstra regning på opgaver som ikke var en del af aftalen. Vi har inddelt vores Managed Services i Bronze, Sølv og Guld – alle til en fast månedlig pris med en “all-inclusive” tankegang, som giver jer 100% gennemskuelighed i vores leverance.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.


Kernekompetencer

Primære kompetencer:

Automatisering og optimering af miljø og processer
IT hosting og outsourcing - bygger på Microsoft Azure cloud princippet
Salg og leje af hardware og software
IT-sikkerhed - komplet IT-sikkerhedsgennemgang
Mobile device management
Fastprisaftale på drift - faste omkostninger på IT, uden ekstra regninger
24/7 support m. hotline - hurtig og effektiv hjælp til medarbejdere
Onsite IT service

Primære teknologier:

Microsoft Azure
Office365
Microsoft Intune
ServiceNow - IT service management mv.
Docker
Microsoft System Center
Atlassian Jira



Branche:
Privat it-virksomhed

Tags:




E-mail
Kodeord

Kalender

Wick Kommunkation it-forum it-forum

Når du besøger itforum.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på itforum.dk her

OK